Proslavila je 31. rođendan i na računu ima 800 miliona evra: U crvenoj haljini grudi u prvom planu, a gosti su imali samo jedan zadatak

Jelena Vukelić Vesti 24.07.2023 10:52 0

Selena Gomez zablistala je u providnoj crvenoj mini haljini na proslavi svog 31. rođendana.

Selena Gomez

Printscreen/ Instagram

Novopečena 31-godišnjakinja proslavila je rođendan u velikom stilu tokom vikenda uz slavne poput Paris Hilton, Kristinom Agilerom i Benijem Blankom.

Gomez je podelila seriju snimaka sa svoje zabave u subotu uveče na kojoj je nosila crvenu mini haljinu brenda Bottega Veneta sa prozirnom podlogom i cvetnim ukrasima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ona je svom outfitu dodala i crne Y2K sunčane naočare, dijamantske minđuše, a na nogama je imala crne sandale. Tokom večeri je svojoj modnoj kombinaciji dodala i posuđeni muški sako.

Čak je i njena torta odgovarala njenom outfitu, jer je desert bio ukrašen crvenim ružama.

Fotografije pokazuju kako Gomez pozira sa Hilton, s kojom se zbližila na venčanju Britney Spears sa Samom Asgharijem prošle godine.

Dobitnica je više muzičkih nagrada, a veoma uspešno vodi mkozmetički brend ostala je poduzetnica nakon što je stvorila svoj brend šminke Rare Beauty. Prema podacima sa Celebrity Net Worth, njeno bogatstvo procenjuje se na 800 miliona evra.

Komentari (0)
Loading