Nekada je uživala u raskalašnim žurkama i porocima, a sad uređuje dečiju sobu: Lindzi Lohan broji sitno do porođaja

Olja Jelić Vesti 15.07.2023 15:46 0

Glumica Lindzi Lohan broji sitno do porođaja

Lindzi Lohan

Printscreen/Instagram

Glumica Lindzi Lohan koju mnogi pamte po ulogama u filmovima 'Zamka za roditelje' i 'Opasne devojke', željno iščekuje svoje prvo dete. Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija dečije sobice i pokazala kako ju je uredila u letnjem stilu.

'Jako sam uzbuđena što vam mogu pokazati sobu za bebu. Sve je inspirisano plažom i tako zaigrano. Kreirala sam svoju sobicu iz snova, sve je ručni rad i savršeno za mališane', dodala je. Nosila je usku belu haljinu, a položajem ruke dodatno je naglasila trudnički stomak, koji više ne može sakriti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

 

Lindzina mama Dina Lohan oduševila se sobicom i u komentarima joj to dala do znanja.

'Tako sam blagoslovljena i jako uzbuđena. Vidimo se jako brzo ljubavi moja', napisala joj je. Lindzi je u martu saopštila da je trudna i rekla kako će prinova koju iščekuje sa suprugom Baderom Šamasom 'stići brzo'. Kako su strani mediji naveli, supružnicima stiže sin, a buduća baka Dina biće uz ćerku u Dubaiju dok bude porađala.

 

 

 

Glumica u Dubaiju živi od 2014. godine, a sedam godina kasnije je obavestila javnost da se verila za finansijskog savetnika Šamasa. Sudbonosno 'da' rekli su 2022. godine. Lindzi sada živi miran život, što je potpuna suprotnost raskalašenim zabavama kojima je znala prisustvovati. Policija ju je znala uhapsiti zbog vožnje u alkoholizanom stanju. Bila je i zavisna od raznih droga, a na kraju je završila na rehabilitaciji.

U samo godinu dana potrošila je oko 4,6 miliona evra na razne zabave, alkohol, drogu, hotele, ali i na kazne. Čini se da je sada zaključila kako to nije život koji želi voditi i posvetila se širenju porodice.

Komentari (0)
Loading