Glumica objavila srećne vesti - TRUDNA je: Najskandaloznija zvezda, godinama je živela u POROCIMA, a onda je naišao ON i sve se promenilo

Vesti 15.03.2023 11:00 0

Holivudska zvezda Lindzi Lohan podelila je sa svetom njene srećne vesti

Glumica objavila srećne vesti - TRUDNA je: Najskandaloznija zvezda, godinama je živela u POROCIMA, a onda je naišao ON i sve se promenilo

Profimedia

Holivudska glumica Lindzi Lohan je podelila srećne vesti na instagramu - trudna je. Podelila fotografiju benkice na kojoj piše: "Coming soon", odnosno "Uskoro dolazim". 

 

 

- Veoma smo uzbuđeni zbog novog člana naše porodice i radujemo se ovom sledećem poglavlju naših života! - rekla je Lindzi.

 

 

U poslednje vreme se slabo pojavljivala u javnosti, a ono što su još tada njeni fanovi primetili jeste da se pojavljivala u širokoj odeći. Sada je svima jasno i zašto. 

Lindzi je jedno vreme važila za "problematičnu" devojku, te su iza nje bile godine sandaloznog života. Često je viđena u ne tako prikladnom izdanju, pa se pored alkohola saznalo da koristi narkotike. 

Bilo kako bilo, ovi dani su očigledno iza nje. Sve se promenilo i kada je upoznala Bajdera Šemsa. Lindzi je obelodanila vezu sa njim 2020. godine kada je podelila fotografiju na kojoj poziraju zajedno sa njegovom sestrom Alijanom i prijateljima muzičarima. 

 

 

Prošle godine su se venčali u tajnosti, što je otkrila kasnije na Instagramu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading