Zaboravljeni brend ponovo je "IN": Điđi Hadid prošetala Njujorkom i pokrenula novi trend starim pantalonama

Vesti 12.07.2023 10:15 0

Zahvaljujući potrebi da se prilagode klimatskim promenama, 'it' devojke su ove sezone podigle veštinu ležernog oblačenja tokom toplotnog talasa na potpuno novi nivo

Điđi Hadid

EPA

Điđi Hadid je ove nedelje na ulicama Njujorka prikazala svoju verziju efektnog outfita tokom vrućina.

Primećena u Njujorku, Điđi je nosila jednostavnu, ali efektnu kombinaciju. Umesto omiljenih kratkih farmerki, nosila je klasičnu crnu majicu i capri pantalone od plavog teksasa brenda Jacquemus.

Ove pantalone su upotpunjene kožnim kaišem brenda Nili Lotan, a njen celokupan izgled je dopunjen zlatnim nakitom i crnim naočarima. Dodatno je upotpunila izgled parom crnih mule cipela sa visokom petom i špicastim vrhom.

Điđi Hadid

Profimedia

 

Iako biramo udobnije materijale i krojeve poput lanenih pantalona, kratkih pantalona i pamučnih modela tokom vrućina, treba napomenuti da farmerke mogu biti savršen modni izbor i leti, posebno one kraćeg dizajna, do kolena ili malo iznad.

Điđi Hadid se odlučila za slim fit capri pantalone, koje su bile posebno popularne kasnih 50-ih i ranih 60-ih godina, inspirisane stilom holivudskih dama poput Brigitte Bardot i Audrey Hepburn.

U svakom slučaju, letnji izgled Điđi Hadid u capri pantalonama od teksasa potvrđuje da njihove vitke vršnjakinje i dalje ostaju relevantne, uprkos prisustvu širokih verzija.

Komentari (0)
Loading