Ona je najlepša žena fudbalera: Srpska Irina Šajk izgleda kao milion dolara, a njen pogled je magičan

Olja Jelić Vesti 11.07.2023 13:20 0

Sergej Milinković Savić, za koga se šuška da za veliki novac prelazi u Saudijsku Arabiju, po mnogima ima jednu od najlepših partnerki u svetu fudbala.

Sergej Milinković Savić

Printscreen/Instagram

Sergej Milinković Savić, koji iz jednog neobičnog razloga nosi dva prezimena, već godinama važi za jednog od najboljih srpskih fudbalera i ujedno igrača rimskog Lacija. Sergej je danas u centru pažnje svetske fudbalske javnosti, pošto se šuška da prelazi u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Mnogi poznati svetski fudbaleri su se odlučili da od naredne sezone brane boje nekog od klubova iz SA, a pre svega zbog basnoslovnih plata koje nude bogati Saudijci.

Kako su preneli domaći mediji, izgleda da se i Sergej pridružio saudijskom jatu, a, prema nezvaničnim informacijama njegov klub će dobiti odštetu od 42 miliona evra, dok će Sergej inkasirati neverovatnih 90 miliona za tri sezone, odnosno 30 miliona po godini.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, Sergej će izbiti na prvo mesto najplaćenijih srpskih fudbalera ikada, a u njegovom ljubavnom životu na prvom mestu je već dugo jedna neverovatno lepa dama.

 

 

U pitanju je njegova verenica, Natalija Ilić, za koju mnogi kažu da je najlepša žena srpskih fudbalera, a i šire. Ilićeva je retko zanosna devojka, sa izrazito plavim očima i magičnim pogledom. 

Sergej i Natalija su se verili pre nešto više od godinu dana i očekuje se da u nekom predstojećem trenutku naprave veliku svadbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Oni krajem prošle godine postali roditelji po prvi put, a dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Irina.

nteresantno je da je Sergej postao otac dok je bio na Svetskom prvenstvu u Kataru sa reprezentacijom Srbije, pa je svoje dete prvi put video tek kada se vratio sa SP. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Sergej je profesionalni fudbaler koji tokom većeg dela godine ima dosta obaveza, napornih treninga i utakmica, a uz sve to ima i malo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

 

Pre nego što su postali roditelji, Sergej i Natalija su retke slobodne trenutke koristili da putuju po luksuznim destinacijama širom sveta, te se može steći utisak da su im putovanja velika strast. 

Komentari (0)
Loading