Nikol Šerzinger zapalila Mikonos: Šareni bikini savršeno je istakao njeno izvajano telo, ona je dokaz da godine ne znače ništa

Olja Jelić Vesti 05.07.2023 09:55 0

Pevačica i najzgodnija žena na planeti, Nikol Šerzinger je živi dokaz da godine ne znače ništa, sve dok ste posvećeni zdravom i aktivnom životu

Nikol Šerzinger

Printscreen/Instagram

Znamo da Nikol Šerzinger važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, a kada pogledamo ove poslednje fotografije, apsolutno nam je jasno zašto je to tako.

 

 

Dakle, paparaci su je uslikali dok uživa na Mikonosu u šarenom bikiniju, koji savršeno stoji na njenom zategnutom telu.

Nikol je naglasila svoj bujni dekolte, ali je pokazala i ravan stomak, te izvajanu zadnjicu i fenomenalno oblikovane noge i  opravdala titulu jedne od najzgodnijh žena na svetu.

Kosa joj je bila skupljena u neobaveznu punđu, kao što i priliči plažnom izdanju. Budući da se sunča, lice joj bez šminke, ističe se jedino sjaj na usnama.

Vrele fotografije sa odmora slavne 44-godišnjakinje obišle su Internet, a nizali su se laskavi komentari na društvenim mrežama.

"Ona je prelepa", "Kakvo telo", "Izgleda savršeno", "Žena ima 44 i izgleda ovako, bez reči sam", "Zadivljujuća je", "Samo je majka priroda mogal da izvaja ovakvo savršenstvo", samo su neki od komplimenata.

Komentari (0)
Loading