Ne kaže se bez razloga treća sreća: Udaje se Nikol Šerzinger, slavni sportista joj stavio prsten na ruku

Olja Jelić Vesti 28.06.2023 12:21 0

Svi svetski mediji bruje o veridbi poznatog para

Nikol Šerzinger

Profimedia

Iako je poznata kao jedna od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, pevačica Nikol Šerzinger do sada nije imala sreće u ljubavi. Ova 44-godišnja Amerikanka je 8 godina bila u burnoj vezi sa vozačem Formule 1, ser Luisom Hamiltonom, a nakon njega je ljubila i tenisera Grigora Dimitrova.

 

 

Ipak, sreću pored ove dvojice sportista nije pronašla, ali ne kaže se bez razloga treća sreća. Zanosna crnka je već dve godine u vezi sa bivšim ragbistom, Škotom Tomom Evansom, a sada su objavili da su se verili.

Profesionalni ragbi igrač je kleknuo na jedno koleno da bi postavio pitanje - i navijači su presrećni!

Pop zvezda Nikol Šerzinger oglasila se na društvenim mrežama sa par fotografija zajedno sa sada verenikom Tomom na plaži, gde ju je pitao da se uda za njega. 

 

 

- Rekla sam da - napisala je u opisu svoje fotografije, koja je brzo bila preplavljena porukama čestitki od strane prijatelja i obožavatelja.

Tom je podelio iste fotografije na svom Instagramu uz natpis:

- Moje zauvek - završavajući snimkom njih dvoje kako se grle dok je Nikolin svetlucavi verenički prsten sijao na suncu.

Nikol i Tom su svoju vezu ozvaničili u januaru 2020. godine, Prvobitno su se upoznali na Ks Factor: Celebriti 2019. godine kada se Thom takmičio u dečačkom bendu, a Nikol je bila u žiriju. Njih dvoje su od tada su bili uvek zajedno, išli su na odmore, uspešno uklapali sve obaveze kako bi što češće bili zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11)

 

Tokom nekoliko proteklih godina, zvezde su govorile o svojoj zajedničkoj strasti prema fitnesu, a poznato je da objavljuju video snimke svojih vežbi na društvenim mrežama.

Proteklih nekoliko meseci, njih dvoje su bili opterećeni čestim nagađanjima o raskidu, ali su ih ovog puta i demantovali.

Komentari (0)
Loading