Milionski iznosi su u pitanju: Ove poznate dame moraju da plaćaju alimentaciju svojim bivšim muževima

Vesti 04.07.2023 12:52 0

Postala je uobičajena praksa da muškarci plaćaju alimentaciju nakon razvoda. Ponekad je, međutim, drugačije i žene su te koje su dužne da plaćaju alimentaciju svojim bivšim muževima

dženifer lopez i ben aflek

EPA

Ništa drugačije nije ni u šou biznisu, a nekoliko poznatih dama plaća svoje partnere.

Ove poznate ličnosti plaćaju alimentaciju svojim bivšim muževima

Brendon Blekstok i Keli Klarkson

Keli Klarkson i Brendon Blekstok razveli su se 2020. Strani mediji su objavili da američka pevačica treba da plaća alimentaciju ocu svoje dvoje dece. Sud joj je naložio da plati 150.000 dolara mesečno. Takođe bi trebalo da doprinese troškovima koje River i Remingtonov tata snosi kada deca borave kod njega. Reč je o iznosu od 45,6 hiljada. dolara mesečno. Klarkson plaća svom bivšem mužu 2,34 miliona dolara godišnje. Takođe je morala da plati sudske troškove od 1,25 miliona dolara .

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez i Kris Džad bili su u braku samo devet meseci. Glumica, pevačica i plesačica platila je bivšem mužu 14 miliona dolara nakon razvoda. 

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Britni Spirs i Kevin Federlajn razveli su se u novembru 2006. Kada je pevačica izgubila starateljstvo nad sinovima, sud je odlučio da otac dece dobije 20.000 dolara mesečno od bivše supruge.

Gabrijel Obri i Hali Beri

Gabrijel Obri je nakon rastanka sa Hali Beri 2010. godine dobio je alimentaciju 16.000. dolara mesečno.

Ana Faris i Kris Prat

Pre nego što se Ana Faris udala za Krisa Prata, njen muž je bio Bendžamin Indra. Njihov brak je prekinut 2008. godine nakon tri godine braka. Američki mediji izvestili su da je glumica posle razvoda bivšem mužu platila alimentaciju od 900.000. dolara.

Kim Basinger

Kim Bejsinger je bila u braku sa Ronom Britonom osam godina. Glumica je nakon razvoda bivšem mužu plaćala alimentaciju u iznosu od 9.000. mesečno. Takođe mu je ostavila kuću od 700.000 dolara u dolini San Fernando.

Mel B

TMZ je objavio da je Mel B morala da plaća alimentaciju producentu Stivenu Belafonteu tokom perioda razvoda dok sud nije zvanično objavio razvod. Koliko? 40 hiljada dolara mesečno. 

Elizabet Tejlor

Elizabet Tejlor je imala sedam muževa. Poslednji je bio građevinski radnik Lari Fortenski. Godine 1996. par se razveo nakon pet godina braka. Fortenski je nakon suđenja dobio milion dolara od moje bivše žene. Tri godine kasnije, napisao je pismo svojoj bivšoj ženi tražeći finansijsku podršku. Tejlor mu je plaćala 15.000. dolara mesečno.

 

Komentari (0)
Loading