Snima, a nema kontakt sa koleginicama niti autorom serije: Kim Kartal se ipak nije oprostila od Samante?

Vesti 01.07.2023 21:30 0

Kim Katral je imala jedan važan zahtev ali i dalje učestvuje u snimanju

kim katral

Profimedia

 

Poznato je da glumica Kim Katral (66) nije u sjajnim odnosima sa ostatkom ekipe iz kultne serije ''Seks i grad''.

Ona je odbila da se pojavi u nastavku serijala ''I tek tako...'' nakon što je odigrala čuvenu ulogu Samante u dva filma koja su se nadovezala na priču.

Međutim, izgleda da sve ima svoju cenu, pa tako i ponos Kim Katral. Glumica je obradovala fanove, kada je osvanula vest da će njen lik ipak imati kratko pojavljivanje u novim epizodama '' I tek tako...''.

Svi se pitaju kako je na kraju pristala, a Kim je dala zanimljiv odgovor:

'' Zanimljivo je kada te pozove glavni čovek HBO-a i upita- ''Šta možemo da uradimo?'', a ja sam odgovorila- ''hmm, da pustim mašti na volju. Jedan od zahteva je bio da se vrati Patriša Fild, jer sam mislila ukoliko se ja vraćam moram se vratiti sa tim Samanta- stilom. Moram to da poguram. I uspeli smo'', rekla je Katral.

Fild je poznata kostimografkinja, a najpoznatiji je njen rad na seriji ''Seks i grad'' sa kojim se proslavila, a takođe je radila i na istoimenim filmovima.

Primetno je da ona nije radila na novoj seriji, ali je napravila izuzetak i dala je Samanti njen sjaj u scenama koje je snimila.

Kim Katral je snimila svoje scene u martu, za kratko pojavljivanje u seriji, ali nije imala kontakta sa ostalim glumicama, kao ni autorom serije.

Komentari (0)
Loading