Poznata pevačica izgubila bebu: Otišla je na kontrolu i saznala da je BEBI srce prestalo da kuca

Vesti 25.11.2021 11:58 0

"Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku"

Poznata pevačica izgubila bebu: Otišla je na kontrolu i saznala da je BEBI srce prestalo da kuca

Printscreen/Instagram

Svetski poznata pevačica Džesi Džej juče uveče je objavila na svom Instagramu da je izgubila bebu. 

Iako se pevačica, koja je zajedno sa Niki Minaž i Arianom Grande otpevala hit pesmu "Bang Bang", trudila da ostane u drugom stanju i na kraju je uspela zahvaljujući veštačkoj oplodnji, nedavno je saopštila da je otišla na treću kontrolu gde joj je saopšteno da beba nema otkucaj srca.

Pevačica čije je pravo ime Džesika Korniš (33) podelila je fotografiju na kojoj uplakana drži tester za trudnoću koji je pozitivan, a u opisu je fanovima sopštila najtužniju vest.

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu, a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče popodne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je Džesi, koja se u oktobru rastala od partnera Maksa Fama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

U objavi je objasnila da je celog života maštala o tome da postane majka, a pošto je život kratak rešila je da se sama upusti u sve.

- Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu - napisala je pevačica.

Komentari (0)
Loading