Tri generacije žena Klum: Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše

Olja Jelić Vesti 14.06.2023 13:04 0

Kažu da slika vredi više od reči, a najnovija slika Hajdi Klum onda govori o važnosti porodice. I to porodice sa odličnim genima, jer majka i ćerka Hajdi Klum, baš kao i supermodel, izgledaju fenomenalno

hajdi

Profimedia

Hajdi Klum podelila je sa fanovima slatku fotografiju na kojoj se vide tri generacije plavokosih i prelepih žena: ona, baka Erna Klum i ćerka Leni Olumi Klum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Erna Klum – majka Hajdi Klum

Nemoguće je ne primetiti da dame Klum izgledaju odlično u svim uzrastima. Hajdi i Erna neodoljivo liče jedna na drugu, dok je mlada manekenka Leni preuzela i nešto očevih gena.

 

 

Erna i Hajdi Klum su prilično bliske i negdašnji supermodel često deli zajedničke fotografije. Majka Hajdi Klum je frizerka, u mladim danima se oprobala na pisti kao i ćerka, a njena umetnost stilizovanja kose zadržala ju je u neposrednoj blizini industrije lepote gde je upoznala i supruga i Hajdinog oca – Guntera.

Leni Olumi Klum – ćerka Hajdi Klum

Leni je, zvanično, ćerka Hajdi Klum i njenog bivšeg supruga Sila, baš kao i njena braća i sestre Hanri, Johan i Lu. Ipak, Lenin biološki otac je italijanski biznismen Flavio Briatore. Sil ju je zvanično usvojio kada je imala pet godina, navodi "People".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

 

Leni i Hajdi imaju mnogo više zajedničkog nego što su dobri geni i zanosan fizički izgled. Ova 19-godišnjakinja se već bavi manekenstvom, prateći stazu majke supermodela. U stvari, duo majka-ćerka učinio je kampanju za "Intimissimi" čuvenom. A prošle godine, Leni je pozajmila jednu od maminih starih haljina iz devedesetih za matursko.

 

Komentari (0)
Loading