Raskoš i glamur, ali na starinski način: Hajdi Klum proslavila 50. rođendan inspirisana romanom "Veliki Getsbi"

Vesti 04.06.2023 11:05 0

Slavna nemačka supermodelka Hajdi Klum proslavila je zapanjujući 50. rođendan u nezaboravnom stilu u Los Anđelesu, okupivši veliki broj istaknutih ličnosti na glamuroznoj proslavi

hajdi klum i sofija vergara

Printscreen/Instagram

 

Slavna nemačka supermodelka Hajdi Klum proslavila je zapanjujući 50. rođendan u nezaboravnom stilu u Los Anđelesu, okupivši veliki broj istaknutih ličnosti na glamuroznoj proslavi. Pojavivši se u raskošnoj modnoj kreaciji ukrašenoj draguljima, Klum je oduševila prisutne na žurci koja je bila inspirisana raskošnim zabavama iz dvadesetih godina prošlog veka, prožetim duhom romanom "Veliki Getsbi" autora Skota Ficdžeralda.

 

 

Kao neosporna kraljica Noći veštica, Hajdi Klum je oduvek bila poznata po svojoj maštovitosti, i za svoj značajan jubilej nije štedela na kreativnim idejama. Organizovala je tematsku zabavu koja je okupila elitu sveta mode i šoubiznisa, među kojima su se istakle Sofija Vergara i Alesandra Ambrosio. Svi koji su prisustvovali rođendanu Hajdi Klum bili su zahvaćeni magičnom atmosferom koja je vlada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Bivša Viktorijina anđelica, Hajdi Klum, ponosno je nosila tijaru ukrašenu kristalima, koja je simbolizovala njenu blistavu karijeru i neospornu vladavinu modnim svetom. Alesandra Ambrosio je zabeležila nezaboravni trenutak kada je Klum delila nežnosti sa svojim suprugom, pre nego što je proslavljena manekenka dobila rođendansku tortu kao vrhunski znak pažnje. Tokom cele večeri, Sofija Vergara je uživala u fotografisanju zanimljivih trenutaka, ovekovečujući magične trenutke večeri.

 

 

Hajdi Klum je sa svojim raskošnim i spektakularnim rođendanskom slavljem još jednom dokazala svoju neprikosnovenu poziciju u svetu mode i zabave. Njen 50. rođendan ostaje zauvek urezan u sećanju kao vrhunski događaj koji je okupio najsjajnija imena industrije i proslavio neumornu kreativnost i harizmu ove izuzetne žene.

Komentari (0)
Loading