Šuška se da je Šakira opet prevarena: Nedugo pošto je obelodanila vezu sa sportistom, uhvaćen je u društvu zgodne manekenke

Olja Jelić Vesti 14.06.2023 12:06 0

Samo što se pročulo da je Šakira zaljubljena u Luisa Hamiltona, on je primećen u društvu vatrene lepotice

Šakira

EPA

Kolumbijska pevačica Šakira ostavila je nedavno iza sebe težak period i konačno nastavila dalje nakon rastanka od španskog fudbalera Đerara Pikea.

Muzička zvezda prevarena je nakon 12 godina zajedničkog života, usledila je višemesečna tenzija sa ocem njenih sinova Milana i Saše, kao i burne rasprave s porodicom Pike, planetarni hit u kom je opevala sve što joj se dogodilo, a potom se u aprilu s decom preselila u Majami.

Tamo je Šakiri "svanulo", pa je uskoro počela da se viđa s britanskim vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Šakira i Luis Hamilton

Printscreen/Instagram

 

People je pisao da su oni mnogo više od prijatelja, ali sada mediji izveštavaju da ipak nije sve skladno koliko izgleda jer je sportista već viđen s drugom devojkom.

Hamilton je, naime, uslikan u društvu brazilske manekenke Đulijane Nalu (25), koja je jedna od najvećih tamošnjih zvezda u usponu.

 

 

Mlada lepotica izma ugovore s agencijama Mix Models, MGM Models i Elite Model Management, a velika prekretnica u njenoj karijeri dogodila se prošle godine, kada je šetala na Nedelji mode za brend 6PM.

 

 

Da li je u pitanju samo prijateljstvo ili Šakira ponovo ima ljubavne jade, saznaćemo uskoro.

Komentari (0)
Loading