Na Sandru je potrošio TRI MILIONA evra: Slavni dizajner ispunjava sve hirove mladoj devojci

Vesti 11.06.2023 12:28 0

Ako vas zanima kako je živeti u luksuzu, onda Sandra Nilson, ljubavnica Roberta Kavalija, koja je čak 45 godina mlađa od njega, to definitivno zna.

roberto kavali

Profimedia

Čuveni dizajner Roberto Cavalline štedi kada su u pitanju hirovi i želje njegove devojke Sandre Nilsson. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu da su jedno drugom veoma podrška i uživaju u njihovoj ljubavi. Međutim, primetno je da je ljubav između Sandre i Roberta procvetala kada je njena karijera počela da jenjava.

Neki su zaključili da je mlada Sandra bila sa savremenim dizajnerom samo zbog novca, ali njihova ljubav traje više od 14 godina, a u martu ove godine dobili su dete koje joj je njoj bilo prvo, a njemu u 82. godini. šesto Sam dizajner, za koga se procenjuje da vredi 500 miliona dolara, potvrdio je tu vest italijanskom časopisu Novela 2000.

 

„Sandra je dobro, a beba, koja je rođena pre nedelju dana ovde u Firenci, je prelepa. Bilo je veoma emotivno videti ga odmah nakon što se rodio', rekao je Kavali. Otkrio je i da je svom novorođenom sinu dao ime Đorđo po ocu, kojeg su nacisti ubili na kraju Drugog svetskog rata. „Zove se Đorđo po svom dedi, mom ocu, koga su nacisti ubili kada sam imao četiri godine“, rekao je on.

Sandra je rođena 17. februara 1985. godine u Švedskoj, a vrlo rano je počela da radi u modnoj industriji. Sa samo 14 godina, skauti jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – velike plave oči i smeđu kosu, što je retkost u nordijskim zemljama. Tokom godina osvajala je nagrade, uključujući Mis EU, Mis sveta bikinija, Mis Havaja i na kraju za najlepšu Šveđanku, a bila je i Plejboj model.


Da sada uživa u luksuzu, dokazuje i to što je modni kreator odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško utvrđenje iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra. Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj domovini, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, lovištem, bazenom, golf terenom, ali i ostaci vikinškog utvrđenja, piše Dejli mejl. Osim toga, bivša manekenka može do mile volje da trči uređenim stazama na ostrvu, koje ima i privatno pristanište sa trajektom koji može da primi 10 ljudi. Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine, a zajedno su navodno od 2014. On je naglasio da je sa mladom lepoticom pronašao mir, a da je ona njegova muza, prava ljubav i da je on ne mari za razliku u godinama.
 

Komentari (0)
Loading