Jedva čeka da njena majka nestane: Glumica priznala da je zbog nje, još kao dete, probala kokain i alkohol

Vesti 06.06.2023 09:03 0

Dru Barimor je imala veoma teško detinjsvo.

profimedia

Profimedia

Poznata holivudska glumica Dru Barimor je otkrila da ju je majka Džejd svojevremeno, dok je još bila dete, izlagala drogama i alkoholu.

Dru je za strane medije rekla da "jedva čeka" da njena majka "nestane", kao i da bi volela da je malo više empatična prema sebi dok je bila mlada.

 

Dru Barimor je priznala da bi želela da joj je majka mrtva dok je opisivala svoje burno detinjstvo i svoju borbu da "odraste".

 


 

 

Glumica (48) je u prošlosti bila veoma otvorena o tome kako ju je njena majka Džejd "eksploatisala" i kako ju je vodila na holivudske zabave i u noćne klubove kada je bila mala.

Jednom je otkrila da je da je prvo alkoholno piće popila kada je imala samo devet godina, kao i da je koristila kokain sa svojih 12 godina.

Sada, u intervjuu za Njujork magazin, zvezda Čarlijevih anđela rekla je da „jedva čeka“ da njena majka „nestane“, nakon čega je priznala da zavidi svojim prijateljima koji su izgubili roditelje.

- Sve njihove mame su otišle, a moja mama nije. Ja nemam taj luksuz. Ali ne mogu da dočekam da se to desi - rekla glumica.

 

 

Kasnije u intervjuu, Dru je malo ublažila svoju prvu izjavu. Rekla je da joj je žao je dala takve komentare o svojoj majci, rekavši da joj je ipak stalo do nje uprskos njihovoj teškoj prošlosti.

Nija tajna ni da je otac od Dru, glumac Džon Berimor, bio nasilni alkoholičar i da je napustio porodicu dok je Dru još bila jako mlada. Rekla je da i njena majka Džejd jednostavno nije bila spremna da je sama odgaja.

Poznatu glumicu je majka sa svega 13 godina poslala u psihijatrijsku ustanovu, gde je provela punih 18 meseci, a po izlasku Dru emancipovala se od roditelja.

Komentari (0)
Loading