Al Paćino (83) uradio test očinstva: Ni on ne može da veruje da je napravio dete, a evo šta kažu rezultati

Jelena Vukelić Vesti 02.06.2023 11:32 0

Pre nekoliko dana je svetska javnost bila iznenađena vestima da će poznati glumac Al Paćino, koji ima 83 godine, postati otac ponovo!

Al Paćino (83) uradio test očinstva: Ni on ne može da veruje da je napravio dete, a evo šta kažu rezultati

Tanjug/Ap

Njegova devojka Nur Alfala (29) se trenutno nalazi u osmom mesecu trudnoće. Međutim, čak i sam Paćino je u početku sumnjao da je dete zaista njegovo, zbog medicinskog problema koji mu je dijagnostikovan, a koji često dovodi do neplodnosti. Zato je zatražio DNK test kako bi potvrdio očinstvo. Prema informacijama koje je preneo TMZ, rezultati testa nedvosmisleno pokazuju da je dete zaista Paćinovo!

Izvor blizak paru je izjavio američkim medijima da je slavni 83-godišnjak bio izuzetno iznenađen kada je čuo ove srećne vesti.

 

Podsetimo da je Paćino već otac ćerke Džuli (33) i blizanaca Olivije i Antona (22) iz prethodnih veza.

Par je u vezi već dve godine, a prvi put su primećeni zajedno u aprilu prošle godine. Interesantno je da se čini da Alfala preferira starije muškarce, s obzirom da je ranije bila u vezi sa Mikom Džegerom (78), a ta veza je završena 2017. godine. Takođe, 2019. godine je bila povezivana sa Klintom Istvudom (91), ali je kasnije tvrdila da su samo prijatelji.

U jednom intervjuu, Nur je rekla da su ljudi komentarisali njenu vezu sa Džegerom, ali da ne žali ni zbog čega i da ima predivne uspomene iz te romanse.

Nur je takođe bila u vezi sa Mikom Džegerom i Klintom IstvudomFoto: Profimedia

"Godine nisu bile bitne. Srce ne zna za godine, već samo oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i period u mom životu pun sreće", izjavila je 28-godišnja Nur u jednom prethodnom intervjuu.

Komentari (0)
Loading