Baš mu se ne da: Posle suđenja i izbacivanja iz filma, Džoni Dep primio još jedan udarac - toliko je jak da je i nas zabolelo!

Jelena Vukelić Vesti 04.08.2023 09:06 0

Da li je to Holivud odlučio da bojkotuje Džonija Depa zbog suđenja koje je gledao ceo svet?

Baš mu se ne da: Posle suđenja i izbacivanja iz filma, Džoni Dep primio još jedan udarac - toliko je jak da je i nas zabolelo!

EPA

Suđenje između Džonija Depa i njegove bivše partnerke Amber Herd podelilo je javnost u dva tabora. Iako je na kraju dobio presudu u svoju korist, Džoni je ipak izgubio neke angažmane zbog cele situacije. Holivud ga je odbio.

Nedavno se prvi put posle suđenja Amber pojavio pred velikim brojem novinara u Kanu. Publika ga je srdačno pozdravila aplauzom, a Džoni je iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje o celoj situaciji.

 

 

- Da li sam osećao da me Holivud bojkotuje? Da nisam imao puls, mogao bih da pomislim da se sve ovo dešava u nekom paralelnom svetu. Kada od vas traže da napustite film zbog nečega što je samo fikcija, vi se zaista osećate bojkotovanim -  jasno je rekao Džoni.

Neki su primetili da se posle suđenja malo zapostavio, a osmeh jednog od najvećih holivudskih zavodnika izgubio je sjaj. I kao da to nije bilo dovoljno, dobio je povredu koju nije očekivao. Tokom povratka iz Kana, Džoni je otkrio da je uganuo skočni zglob. Međutim, kasnije se ispostavilo da je zglob zapravo slomljen. Zbog ovoga je Džoni bio prinuđen da otkaže turneju sa svojim bendom „Hollivood Vampires” u kojem svira sa legendarnim Alisom Kuperom (75) i Džoom Perijem.

- Veoma mi je žao što moram da saopštavam da sam slomio skočni zglob, što je veoma bolno! Medicinski stručnjaci su me savetovali da trenutno izbegavam bilo kakve aktivnosti, tako da, nažalost, trenutno ne mogu da putujem“, napisao je Dep. Koncerti koji su bili zakazani u Njujorku, Nju Hempširu i Masačusetsu su odloženi, ali se Džoni nada da će biti spreman za nastup za mesec dana.
 

Komentari (0)
Loading