Zamrzla je jajne ćelije, ali su sve propale: Kortni Kardašijan upozorava žene da vantelesnu oplodnju ne shvataju olako, ostavlja velike posledice po zdravlje

Vesti 30.05.2023 10:25 0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan želi dete sa mužem Trevisom Bejkerom, ali jajne ćelije koje je odavno zamrzla nisu mogle da daju embrion.

Kortni i Travis

Foto: AP

Kortni Kardašijan je bila pod pritiskom porodice i prijatelja da zamrzne jajne ćelije, pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim mužem Travisom Bejkerom. Sa njim sad želi dete i pokušavaju sa vantelesnom oplodnjom.

 

 

"Svi su me terali da to uradim", ispričala je Kortni. "Bilo mi je 38 ili 39 godina, a ljudi to obično shvate kao neku obezbeđenje, neko osiguranje za budućnost."

I ona je to tako doživela, ali se pokazalo da nije u pravu. "Veći broj mojih jajnih ćelija nije preživelo otapanje, a nijedna od njih uopšte nije mogla da bude oplođena", kaže Kortni. Ona zatim priznaje da su pokušaji vantelesne oplodnje ostavili velike posledice na njen organizam.

"Mentalno me je sve to potrošilo, a zdravlje mi je uzdrmano zbog hormona", objašnjava Kardašijanka. Ona i muž su sada odlučili da se "prepuste bogu i sudbini".

 

 

"Neka bude kako bude", kaže Kortni koja ima sinove Rejn Astona i Mejson Deša, kao i ćerku Penelope  Skotland sa bivšim mužem Skotom Disikom. Sadašnji muž Trevis ima sina Lendona Ašera i ćerku Alabamu Luelu sa bivšom ženom Šonom Mekler.

Kortni i Trevis su u prethodnoj sezoni čuvene rijaliti serije "U korak sa Kardašijanima" ispričali da su ušli u proces vantelesne oplodnje, kao i da su dobili jednu jajnu ćeliju, ali da nije došlo do začeća.

Komentari (0)
Loading