Tajna manekenke koja je postala slavna po nadimku "Telo": U sedmoj deceniji i dalje izgleda savršeno!

Vesti 29.05.2023 16:45 0

El Makferson je bila najplaćeniji supermodel na svetu i dobila je nadimak Telo kako ju je 1989. nazvao magazin Time. I danas, na pragu sedme decenije ona prkosi standadrima "večne" mladosti.

Tajna manekenke koja je postala slavna po nadimku "Telo": U sedmoj deceniji i dalje izgleda savršeno!

Shutterstock

El Makferson ove godine puni 59 godina i pristalica je starenja bez operacija i botoksa. U emisiji "This morning" rekla je da kada je napunila 50 godina da se nalazila u lošoj fazi:

"Kada sam napunila 50 godina ugojila sam se, koža mi je bila suva, kosa loša... bila sam navučena na slatko, nisam spavala dobro. Odlazila sam kod doktora i oni su govorili - slušaj puniš 50. godina. To je ono što se događa", rekla je.

 

 

Voditeljka nije mogla da veruje da El ima skoro 60 godina, ali je manekenka istakla da se tajna njenog izgleda na pragu sedme decenije, zasniva životnom stilu, ali i na bjuti proizvodima čiji je tvorac.

Takođe, pridržava izbalansirane ishrane, sa što više presne, veganske i 100% organske hrane, a ponekad se počasti sirom i mesom.

 

 

U više navrata je isticala da nije opsednuta kilažom i merenjem kalorija, kao što je bila u manekenskim danima.

 

 

 

"Danas čvrsto veruem da lepota dolazi iznutra i to verovanje mi je promenilo pogled na život. Mnogo više pažnje i vremena posvećujem radu na sebi, meditacija je postala značajan deo mog svakodnevnog života".

 

 

Preporučuje svakodnevno bar 45 minuta fizičke aktivnost makar u šetnji sa drugaricama, radu po kući, đuskanju, trčanju.

Komentari (0)
Loading