Danijela je uspela da zaustavi STARENJE: Sada je svoje tajne podelila sa svima, OVO je ključno!

Vesti 27.05.2023 10:30 0

Danijela iz godine u godinu izgleda sve mlađe i lepše

Danijela Dimitrovska

Privatna arhiva

Nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska, odlučila je da sa ženama podeli metode koje joj pomažu da uspori proces starenja. Kako kaže, posavetovala se sa dermatolozima i svi su joj potvrdili da njen način nege lice ima sjajne rezultate.

- Na samom vrhu tog spiska je SPF faktor. Kod bilo kog dermatologa da sam otišla i da sam se posavetovala, rekli su mi da bez njega bukvalno ne izlazim iz kuće, bilo da je letnji ili zimski period u pitanju. Šminka fantastično legne, a postoji i za dec reu - rekla je Danijela Dimitrovska na samom početku. Pored toga, zgodna manekenka je redovna i na tretmanina masaže za lice

- Masaža je takođe nešto što je moj favorit. Apsolutno daje instant rezultat. U šali kažem da je to kao teretana za mišiće lica, jer načinom na koji vas terapeut masira, radi lifting lica i to odmah nakon tretmana vidite fenomenalne rezultate - objasnila je Dimitrovska. 

Priznala je da voli botoks, ukoliko je on ubrizgan u granicama normale.

- Ono što meni dosta pomaže jeste botoks. Imam 36 godina i smatram da kada je pravi trenutak i odlučite, treba da se posavetujete sa dobrim lekarom. Ako koristite botoks umereno i dozirano, onako kako treba, on može i te kako može da da dobar efekat - objasnila je.

- Naravno, tu je i ishrana. Zaista se trudim da jedem kvalitetno, zdravo i da unosim dovoljno tečnosti. Malo više jedem slatkište, a to se odmah vidi po koži. Izađu mi sitne bubuljice, koža bude masnija, ali ishrana mi je jako važna - istakla je Danijela Dimitrovska. 

Pogledajte snimak!

@danijeladimitrovska Da vas čujem, koje od ovih metoda i vi primenjujete? 👇🏻#fy #fyp #starenje #srbija #balkan #nega #negalica ♬ original sound - Danijela Dimitrovska

 

 

Komentari (0)
Loading