On joj je sve u životu: Sanja Marinković progovorila o čoveku kog najviše voli

Vesti 25.05.2023 13:29 0

Voditeljki Sanji Marinković na izmaku 2020. godine preminuo je otac za koga je bila izuzetno vezana

Sanja Marinković

Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Odlazak životne podrške ostavio je veliku prazninu u Sanjinom srcu kojoj je nakon očeve smrti brat sve u životu.

"Moj rođeni brat je engleski državljanin, odnedavno je i srpski državljanin. On se nikada nije vratio u Srbiju zauvek. Sad ću da se rasplačem, mnogo, mnogo je uspešniji od mene i izuzetno mi je drago što njega imam", rekla je Sanja i dodala:

"Moj tata je iznenada umro i onda je moj brat nekako sad za mene sve. Nije on jedini, pored njega imam još jednog brata i sestru koji mi mnogo pomažu. Nije lako kada iznenada ostaneš bez tate u nekim zrelim godinama. On je nestao za tri meseca", rekla je za Story voditeljka koja je jednom ispričala kako je teško podnela očevu dijagnozu.

"Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca", ispričala je Sanja u emisiji "Premijera- vikend specijal" svojevremeno kada je otkrila kako je ocu pokušala da pomogne na sve moguće načine.

"Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo", otkrila je Marinkovićeva.

Komentari (0)
Loading