Prelepa glumica se pojavila na crvenom tepihu u najjeftinijoj haljini ikada: Košta samo 4.500 dinara, ali izgleda boli glava!

Jelena Vukelić Vesti 15.01.2024 18:29 0

I dan danas prepričava se ista priča sa prošlogodišnjeg kanskog festivala koji je oduvek bio stecište luksuza i glamura.

Prelepa glumica se pojavila na crvenom tepihu u najjeftinijoj haljini ikada: Košta samo 4.500 dinara, ali izgleda boli glava!

pixabay

Presedan svih presedana, napravila je američka glumica meksičkog porekla redovno je gošća Kanskog festivala, na koji je prvi put otišla 2005. godine, u jeku svoje popularnosti zbog serije "Očajne domaćice". Kako je jednom prilikom priznala za People, tada joj nije bilo najjasnije kuda se zaputila i, prema njenim rečima, "nije imala pojma šta je to Kan".

 

 

 

Svetlucava zlatna haljina s trakama na leđima došla je iz butika na aveniji Melrouz, a glumicu Evu Longoriju mnogi su pitali ko je dizajner haljine. Eva Longorija je stoga za crveni tepih spakovala haljinu koju je kupila u čuvenoj losanđeleskoj Melrouz aveniji, po vrlo povoljnoj ceni.

 

 

– Pomislila sam: "Obući ću ovu, ovu pletenu zlatnu, to deluje u redu" – prisetila se Eva. – Niko nije mogao da zna da je to haljina od 40 dolara, što bi bilo nešto više od 4.000 dinara.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading