Ćerka Džonija Depa zasenjuje lepotom: Ponela je haljinu koja je dizajnirana pet godina pre njenog rođenja!

Vesti 24.05.2023 10:30 1

Lili-Rouz Dep spada u red najbolje odevenih mladih zvezda. Izdanjem prikazanim pre dva dana u Kanu potvrdila je tu reputaciju. Ćerka Vanese Paradi i Džonija Depa nosila je haljinu modne kuće Šanel iz kolekcije za 1994. godinu.

Ćerka Džonija Depa zasenjuje lepotom: Ponela je haljinu koja je dizajnirana pet godina pre njenog rođenja!

Shutterstock

Ćerka Vanese Paradi i Džonija Depa nosila je haljinu modne kuće Šanel iz kolekcije za 1994. godinu. Eto dokaza da je modni dizajn ove modne marke jači od vremena.

Na reviji na kojoj je predstavljena ta kolekcija model haljine koju je nosila Lili, predstavila je čuvena manekenka Kristi Tarlington.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Lili-Rouz Dep koja se bavi i manekenstvom više puta je učestvovala na revijama Šanela. A haljina koju je ponela na Kanskom festivalu savršeno se uklapa sa njenim stilom odevanja koji zastupa i na crvenom tepihu i van njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla ❥ (@abeleditions)

 

Glumica koja 27. maja puni 24 godine, bila je na premijeri serije "The Idol" u kojoj tumači glavnu ulogu. Ovo ostvarenje ispraćeno je ovacijama u Kanu, a njegovi autori su muzičar D' Vikend Džemers, reditelj Sem Levinson i scenarista Reza Fahim.

D' Vikend Džemers se skoro nije odvajao od Lili na crvenom tepihu u Kanu, gde je na istom događaju bila i njegova devojka Simi Kadra. Poznati par želeo je da izbegne zajednički nastup, i poziranje.

Podsetimo, bivši supružnici Vanesa Paradi i Džoni Dep pored ćerke Lili imaju i sina Džeka.

 

Komentari (1)
Loading
zora
01.06.2023 16:37

Gde je ponela haljinu?