Anđelina Džoli i njena usvojena ćerka su bacile Njujork pod noge: Zahara je sada PRELEPA devojka, a njihov odnos mnogi KOMENTARIŠU!

Vesti 23.05.2023 19:00 0

Veza i konekcija o kakvoj mnogi sanjaju

Anđelina Džoli i njena usvojena ćerka su bacile Njujork pod noge: Zahara je sada PRELEPA devojka, a njihov odnos mnogi KOMENTARIŠU!

Profimedia

Zamislite da ste krenuli u šoping i odjednom između rafova ugledate Anđelinu Džoli. Kako mnogi saopšavaju, to sada nije toliko nemoguće, jer glumica često posećuje raznorazne cenjene butike sa svojom usvojenom ćerkom Zaharom. 

Uz pratnju obezbeđenja, one su prošetale Njujorkom, a na same paparace nisu ni obraćale pažnju. 


Zahara je jedno od troje usvojene dece Anđeline Džoli i Breda Pita. Pored nje, Džoli ima još dva usvojena sina, Paksa i Medoksa, i troje biološke dece Šajlo, Vivijen i Noksa Leona.

Zaharu Angelina i Brad usvojili su 2005. godine u Etiopiji na jednom od svojih humanitarnih poseta. Prošle godine Zahara je krenula na fakultet u Atlanti, a sretna mama vesti je tada podelila na društvenim mrežama.

Pogledajte kako Zahara danas izgleda: 

 

- Čestitke svim novim studentima koji počinju ove godine. Čast mi je imati i člana obitelji kao novu Spelman devojku - napisala je Anđelina. 

Danas 18-godišnju Zaharu, Anđelinu je usvojila kao bebu od šest meseci. Svi vide i komentarišu posebnu konekciju između Anđeline i Zahare. Jasno je da su one sada najbolje drugarice koje se retko kada odvajaju. 

Anđelina je jednom rekla da joj je najdraži zvuk njenog smeha. 

- Ona je jedna od onih osoba koje se smeju celim telom. Potpuno otvorena i puna radosti -  govorila je. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading