U svojim 70. izgleda kao Apolon: Njegova žena na račun izgleda godinama dobija UVREDE, ovaj put im je ZAČEPIO usta

Vesti 21.05.2023 10:03 0

Slavni glumac Pirs Brosnan proslavio je 70. rođendan, ali iako ni ovog puta nisu izostale kritike na račun izgleda njegove žene, on se potrudio da svima zapečati usta

U svojim 70. izgleda kao Apolon: Njegova žena na račun izgleda godinama dobija UVREDE, ovaj put im je ZAČEPIO usta

Profimedia

Pre samo nekoliko dana, legenda Holivuda, Pirs Brosnan, proslavio je svoj veliki 70. rođendan u društvu žene Kili i majke kojoj je ujedno posvetio emotivnu posvetu na Instagramu i čestitao joj praznik "Mothers Day". 

Paparaci su ih uslikali ispred jednog poznatog restorana u Malibuu, a glumac je radosno pozdravio fotografe, ne skrivajući dobro raspoloženje.

U jednom trenutku par se i strastveno poljubio, a samo par sati kasnije, Pirs i Kili otišli su i na romantičnu večeru. 

Iako su zajedno preko 21 godinu, njihova ljubav jaka je kao prvog dana, a glumac ne krije koliko je i dalje zaljubljen u lepu suprugu. Za njih danas često kažu da su jedan od najnormalnijih parova u svetu slavnih, što se moglo ponovo i pročitati kada mu je posvetila fotografiju na Instagramu. 

"Srećan rođendan moj dragi Pirs. Želim ti blagosloveno, bogato i avanturističko novo putovanje oko sunca. Nije važno koliko imaš godina ... već koliko si hrabar u životu. Volim te svim srcem", napisala je lepa Kili, a čestitke u komentarima samo su se ređale. 

Međutim, koliko god da su ispod njene objave pisali komplimente na račun njene ljubavi i braka, toliko su se na drugim mrežama ponovo mogli pročitati negativni komentari. Razlog? Samo zato što Kili ne izgleda onako kako mnogi smatraju da treba. 

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan o svojoj ženi.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

 

Komentari (0)
Loading