Marta se u 81. godini slikala u KUPAĆEM za naslovnu stranu magazina: Izgleda DUPLO mlađe, a ključ su tri navike

Vesti 16.05.2023 09:30 0

Marta Stjuart je poznata kao voditeljka, ali i kao neko ko intrigira svetsku javnost

Marta

Profimedia

Marta Stujart je američka biznismenka, spisateljica, kuvarica, televizijska ličnost, bivša manekenka i osuđena prestupnica.

OVAKO JE MARTA IZGLEDALA KAD JE BILA MLADA

Marta Stjuart (81) je osvanula na naslovnoj strani najnovijeg izdanja magazina Sports Illustrated, obarajući tako rekord kao najstariji model koji je ikada krasio tu naslovnicu. U emisiji "Tudej", Marta nam je otkrila svoje tajne pripreme za snimanje i male trikove koji doprinose njenom izgledu, čime je ponovno privukla pažnju medija i intrigirala svetsku javnost već decenijama.

 

 

"Nećete me videti kako se izgladnjujem, ali sam izbacila hleb i testeninu iz ishrane nekoliko meseci", izjavila je Marta Stjuart tokom gostovanja u emisiji "Tudej". "Ranije sam odlazila na pilates svaki drugi dan i to mi je donosilo sjajne rezultate. I danas redovno vežbam pilates jer je zaista fantastičan. Jednostavno živim zdrav i disciplinovan život - dobra ishrana, vežbanje i nega kože su ključni faktori."

Ova senzacionalna pojava na naslovnici ponovno je stavila Martu Stjuart u centar pažnje, dok nastavlja da intrigira javnost širom sveta svojom inspirativnom pojavom i zavidnom vitalnošću u svojim osamdesetim godinama.

Marta se za svoj sjajan izgled zahvalila i genetici ističući da je njena majka uvek nosila samo bikini na plaži. Pričajući o svojoj rutini, otkrila je da svakog jutra pije sok od zelenog povrća.

“Mislim da bi svi trebalo da razmišljamo o dobrom životu, uspešnom životu, a ne o starenju. Sve vezano sa starenjem je tako dosadno, znate šta mislim", poručila je Marta Stjuart koja tvrdi da nije imala ijednu plastičnu operaciju.

Komentari (0)
Loading