Od nekadašnje LEPOTICE ostala je samo bleda senka: Šetala je najbolje FRAJERE u Holivudu, sada su svi u ŠOKU kako izgleda!

M.Ognjenović Vesti 13.05.2023 14:00 1

Lepotica sa naslovne strane je sada neprepoznatljiva

Od nekadašnje LEPOTICE ostala je samo bleda senka: Šetala je najbolje FRAJERE u Holivudu, sada su svi u ŠOKU kako izgleda!

Profimedia

Melani Grifit (66) koja je pre nekoliko decenija osvajala talentom i izgledom, izazvala je brojne kontroverze zbog odluke da se plastičnim operacijama koriguje njeno lice

Da je glumica imala niz estetskih korekcija, ističe se kada se komenatriše skoro svaka njena nova fotografija. Melani je, naravno, morala da se vremenom promeni, godine su joj donele i mnogo toga lepog, ali mnogi smatraju da je odlukom da zaustavi vreme, nepovratno narušila prirodan proces starenja.

  - Ne, nisam to uvidela, dok ljudi nisu počeli da govore: "O moj Bože, šta je ona uradila?". To me je povredilo, otišla sam kod drugog lekara i on je počeo da popravlja ono što je doktorka uradila. Nadam se da sada izgled "normalnije - prokomentarisala je posledice operacija.

Tužna istina je da se na taj način pokušavala pomladiti kako bi bila privlačnija tadašnjem suprugu, španskom zavodniku Antoniju Banderasu (63). Par se venčao 1996. i dobio kćer Stelu. 

No njihovom je braku, kako su otkrili izvori bliski paru, presudila Melanina zavisnot od operacija. Antonio joj je navodno dao ultimatum da prestane s tim jer je više nije mogao prepoznati, ali ona je to odbila. Razveli su se 2015. i glumac je u vezi s 20 godina mlađom Nikol Kimpel, a nekadašnji supružnici konačno su izgladili probleme i danas su veliki prijatelji.

Grifit je sa druge strane slobodna, a iza sebe, osim braka s Banderasom ima još tri razvoda. Čak dva puta se udala za glumca Dona Džonsona. Prvi put su se venčali 1976. i iste godine su se razveli. Drugi put su se venčali 1989. kada su dobili ćerku Dakotu, a razveli su se 1996.

Njihovom braku je drugi put presudio Banderas jer su se glumica i on zaljubili na setu filma "Previše". Melani je navela kao razlog razvoda nepomirljive razlike, a kasnije se saznalo da je bila reč o Antoniju.

Melani duže vreme u javnosti nosi rukavice i retke su prilike kada bez njih izlazi iz kuće. Međutim, oku paparaca malo šta može da promakne, te najnovije fotografije govore da je izgled Melani Grifit zabrinjavajući više nego ikad.

Pogledajte kako je nekada izgledala: 

Pogledajte kako sada izgleda: 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
20.04.2024 20:13

Sta je ova zena napravila od sebe??