Da li se i NJIMA brak raspada? Ponašanje Bena Afleka prema Dženifer zabrinulo fanove, ovaj VIDEO je dokaz da nešto ne štima

Vesti 12.05.2023 13:30 0

Jedna od stvari koja je zasigurno obeležila 2021. godinu bila je obnovljena veza Dženifer Lopez i Bena Afleka

Da li se i NJIMA brak raspada? Ponašanje Bena Afleka prema Dženifer zabrinulo fanove, ovaj VIDEO je dokaz da nešto ne štima

Profimedia

Par koji se prvi put verio pre skoro dvadeset godina, pomirio se pre više od godinu dana. Vest je obradovala fanove širom sveta, a par je delovao veoma skladno i srećno.Možemo slobodno da kažemo da je njihovo pomirenje vratilo nadu u ljubav i poslalo poruku romantičarima da za nju zaista nikada nije kasno.

Uprkos svemu, sve češće se govori o razmiricama ovog para, a Dženifer i Ben ne prestaju da privlače pažnju.

Ili preteruju kad je reč o razmeni nežnosti, ili je očigledno da nešto škripi u njihovom odnosu, pa svoje emocije ne mogu da sakriju pred fotoreporterima.

Na jednom snimku se čak vidi kako Ben Aflek džentlmenski otvara vrata na automobilu Dženifer Lopez, a zatim čini sramotan potez, udarajući jako vratima i odlazeći na svoje mesto veoma besan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DMARGE (@dmarge)

Iako su mnogi ovaj potez osudili, bilo je i onih koji su smatrali da je ovo normalno zatvaranje vrata automobila, dok su drugi dodali da on uopšte nije besan na nju, već na paparace koji ih prate u kontinuitetu, a mnogima je posebno interesantan odnos Bena i dece Dženifer Lopez, uprkos činjenici da bi slavni par mnoge informacije o svom odnosu želeo da sačuva daleko od očiju javnosti.

 

Komentari (0)
Loading