Da li se sećate OVOG dečaka? Nekada smo svi PLAKALI zbog njega, a evo kako on danas IZGLEDA!

Vesti 06.05.2023 20:35 0

On je glumio u najtužnijoj sceni u svima dobro poznatom "TikTaniku"

Da li se sećate OVOG dečaka? Nekada smo svi PLAKALI zbog njega, a evo kako on danas IZGLEDA!

Printscreen/Youtube

Ric Tompson, sada direktor digitalnog marketinga u Juti, glumio je ulogu irskog putnika treće klase u hitu Džejmsa Kamerona ''Titanik'' iz 1998. kada je imao pet godina.

Pojavio se u jednoj tragičnoj i nezaboravnoj sceni u kojoj se brod puni vodom dok se Ricov lik, njegova sestra i majka vide kako leže u svojoj kabini čekajući da umru nakon što nisu uspeli da dobiju mesto u jednom od čamaca za spašavanje.

U filmu je izgovorio samo jednu rečenicu: ''Šta da radimo, mama?''

Ona je odgovorila: ''Samo čekamo, dragi. Kad završe sa ubacivanjem prvoklasnih ljudi u čamce, krenuće s nama, a mi ćemo morati da budemo spremni, zar ne?'' O svojoj ulozi govorio je na australijskoj mreži Network 10, rekao je: ''Da, još uvek primam novac za tu ulogu.''

''Ali nisam ažurirao svoju adresu nekoliko godina, iskreno otkako sam zadnji put bio na intervjuu za ovo. Dakle, nism video čekove nekoliko godina. Samo pretpostavljam da još uvek dolaze.''

Priznao je da njegovu porodicu i dalje zabavlja činjenica da je glumio u "Titaniku".

"Moja žena i ja uglavnom se šalimo na račun komentara. Uglavnom su samo zanimljivi za čitanje, ali, da, imam osećaj da je to kao neki davni san koji se dogodio".

Pogledajte kako on sad izgleda:

 

 

Komentari (0)
Loading