Zavoleli smo ga kao malog Necu u seriji "Srećni ljudi": Više se ne bavi glumom, a danas je prelep momak!

Vesti 05.05.2023 15:30 0

Neca Golubović iz "Srećnih ljudi" osvojio je pre tri decenije srca publike, a njegov lik obeležio je čitavu seriju. S obzirom na to da je debitovao u glumi na ovom ostvarenju, reklo bi se da je ovo uloga koja ga je obeležila za ceo život.

Zavoleli smo ga kao malog Necu u seriji "Srećni ljudi": Više se ne bavi glumom, a danas je prelep momak!

Printscreen/Youtube

Janko Milivojević našao se rame uz rame sa najvećim imenima srpskog glumišta i maestralno odigrao ulogu malog Nece. Milivojević danas ima 35 godina i nastavio je porodičnu tradiciju i danas se bavi umetnošću, baš poput svog oca.

 

 

- Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga - otkrio je jednom prilikom za domaće medije.

Zavoleli smo ga kao malog Necu u seriji

Printscreen/Youtube

 

Janku je kao dečaku na snimanjima, priznaje, bilo pomalo dosadno, ali se sada ovih uspomena seća samo sa osmehom.

- Neću da kažem negativno, ali dosadno mi je bilo, ali što sam stariji sve mi je to jako interesantno i jako lepe uspomene imam. I sad kada je prošlo skoro 30 godina samo pozitivne utiske imam. Bilo je teško vreme, moj honorar za te tri godine je bio toliki da nisam mogao da platim jedno letovanje za porodicu, za te tri godine, bila je inflacija. Tako da nije bio finansijski interes , već entuzijazam, kao i kod dosta ljudi koji su tu radili - priznao je on tada.

 

Komentari (0)
Loading