Nakon što je UKRALA drugaričinog dečka, ne prestaje da se BLAMIRA: "Ne biraš više sa kojim ćeš muškarcem biti, SRAM TE BILO"

Vesti 27.04.2023 13:35 0

Ova ljubavna drama trese Holivud

Nakon što je UKRALA drugaričinog dečka, ne prestaje da se BLAMIRA: "Ne biraš više sa kojim ćeš muškarcem biti, SRAM TE BILO"

EPA

Emili Ratajkovski je čini nam se posle razvoda skroz izgubila kompas kada su ljubavne veze u pitanju. Sada kada je doslovno preotela dečka od Olivije Vajd, Harija Stajlsa i navukla je na sebe ogroman gnev kod ljudi. 

Ipak, prisetimo se da je Olivija ostavila dugogodišnjeg partnera Džejsona Sudeikisa upravo zbog Harija, te mnogi komentarišu da joj je Emili karma. 

Kada je nedavno za špansko izdanje magazina Vogue progovorila o videu svog strastvenog poljupca s pevačem. Manekenka je demantovala da je imala sukob s prijateljicom Olivijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @harrystyles

Nazvala je video poljupca s Harijem "nesrećnom situacijom", te je istakla da joj je žao zbog Olivije. Objasnila je kako još nije razgovarala s glumicom i da nisu raspravile o svemu što se dogodilo.

Izvor blizak Vajld za Daily Mail otkrio je istinu o odnosu nekadašnjih prijateljica. "Nisu imale nikakav sukob jer Olivija nije razgovarala s Emili od njenog poljupca. Izdala ju je i prekršila ženski kodeks", ispričao je.

Svi su bili šokirani kada je Hari uhvaćen sa Emili, jer su mnogi očekivali da će se pomiriti sa višom devojkom Olivijom. Nagore od svega je bilo to što je Emili bila ta "drugarica" koja je tešila nakon raskida. 

Pogledajte kako izgleda ova fatalna manekenka:

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading