Ova Srpkinja je osma najbogatija žena na svetu: Evo kako je upoznala muža milijardera

Jelena Vukelić Vesti 12.10.2023 08:02 0

Sandra danas proslavlja 46 rođendan

Ova Srpkinja je osma najbogatija žena na svetu: Evo kako je upoznala muža milijardera

Profimedia

Sandra Meljinčenko, ex Nikolić, je danas poznata kao jedna od najbogatijih žena na svetu. Prema poslednjem izveštaju Frobsove liste, ona je osma najbogatija žena na svetu sa neto bogatstvom od oko 31,2 milijarde dolara. Ali, kako je ova žena uspela da se vinula do samog vrha svetskih bogataša?

Mi je znamo kao bivšu članicu grupe Models i manekenku. Ipak, Sandra je 2002. odlučila da napusti posao kojim se do tada bavila i upisala je studije međunarodnog menadžmenta, što joj je pružilo kartu za rad u različitim zemljama. Tako je 2003. godine radila na jugu Francuske, gde je upoznala Andreja Meljničenka, ruskog industrijalca i milijardera.

– Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo – kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu - rekla je svojevremeno Sandra.

Bivša pevačica i ruski milijarder su može se reći, doživeli ljubav na prvi pogled, a kako su se varnice između njih stvorile na samom upoznavanju, ubrzo su uplovili u vezu. U medijima se moglo pročitati mnogo spekulacija o njihovoj vezi, a pisalo se i da je Sandra jednom prilikom skupila sav novac koji je zaradila kako bi svog dečka obradovala skupocenim ručnim satom.

Ova Srpkinja je osma najbogatija žena na svetu: Evo kako je upoznala muža milijardera

Profimedia

 

 

Dve godine nakon upoznavanja, vratili su se na mesto gde se rodila ljubav i izgovorili jedno drugom sudbonosno “da”.

Luksuzno veselje je trajalo čitava tri dana, a Sandra je venčanicu posebno kreiranu za nju, platila vrtoglavih 1,5 miliona dolara. Da nisu ni malo štedeli na svoj najvažniji dan, govori i činjenica da su zvanice zabavljala svetska imena Kristina Agilera, Vitni Hjuston i Hulio Iglesijas.

Iako čuvaju svoj privatni život kao zmija noge, u jednom od retkih intervjua su ipak nešto i otkrili.

- Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - rekla je jednom Sandra i otkrila priču o vereničkom prstenu.

- Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima - od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: “Baš bih volela da ga imam”. Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno - rekla je ona pre nekoliko godina.

Sandra i Andrej imaju Taru i sina Adriana. 

Sandra se posvetila sakupljanju umetnina i kreacija visoke mode, a poznato je da ova porodica poseduje i dve slike Kloda Monea. Podsetimo, za njen 38. rođendan, Andrej joj je poklonio luksuznu jahtu koja nosi simbolično ime A i koštala je neverovatnih 300 miliona dolara, a poseduje preko sedam hiljada kvadratnih metara prostora.

Komentari (0)
Loading