Serijski ljubavnik i najveći ZAVODNIK: Uspeo je da se SKRASI uz lepoticu sa čijih oblina ni jedan muškarac ne skida lako POGLED

Vesti 04.06.2023 12:56 0

Važio je za najvećeg zavodnika, a sada je pronašao svoju mirnu luku

naočare

Printscreen/Instagram

Robin Tik, poznati američki pevač sa 48 godina, nedavno je primećen na meksičkoj plaži sa svojom verenicom Ejpril Lav Giri. Ova mlada influenserka i manekenka privlači pažnju lepotom i elegancijom, a očigledno je da joj je Robin veoma naklonjena.

Iako je Robin već dugi niz godina predmet ženskih interesovanja i optužbi za preljubu, čini se da je ova nova veza donela stabilnost u njegov život. Sada se čini da je Ejpril Lav Giri ta koja je uspela da smiri svoju burnu prošlost sa kojom se i sam izgleda konačno pomirio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by April Love (@aprillovegeary)


Ovih dana srećni par uživa u meksičkom Los Kabosu, ​​gde su ih fotografi uhvatili na plaži. Ejpril Lav Giri, koja je izuzetno blista, okrenula je glave u svom malom bikiniju sa tangama, a Robin Tik nije mogao da skine pogled sa nje.

Često su ih hvatali kako se ljube i grle na plaži, a Robin je očigledno bio oduševljen svojom mladom verenicom. April je takođe objavila sa svog odmora na Instagramu i podelila nekoliko fotografija sa Robin, uključujući i onu veoma romantičnu na kojoj su njene obline u fokusu.

Par je zajedno od 2014. godine, a verili su se u decembru 2018. Ipak, izgleda da ne hrle ka oltaru. Zajedno imaju troje dece: ćerke Miju (5) i Lolu (4) i sina Luku (2).

Pre aprila, Robin je bila u propalom braku sa glumicom Paulom Paton (47). Imaju 13-godišnjeg sina Julijana i u braku su 21 godinu. Pol je tražio razvod, navodno zbog prevare i zavisnosti od alkohola.

Osim toga, manekenka Emili Ratajkovski optužila je Tika da joj je dodirivao gole grudi dok je snimao spot za njegovu hit pesmu „Blurred Lines” 2013. godine, dok je još bio u braku sa Paulom. U svojoj knjizi "Moje telo", Emili je opisala događaj i kako se osećala u tom trenutku.
 

Komentari (0)
Loading