Kako je Marko Jarić zaveo Adrijanu Limu? O njegovom potezu se priča i danas, manekenku je u sekundi osvojio

Vesti 16.04.2023 09:30 0

Iako su davno stavili tačku na svoj brak, a Adrijana je danas u srećnoj vezi sa filmskim producentom Andreom Lemersom, mnogi i danas zavide Marku na načinu na koji je uspeo da osvoji prelepu manekenku

Kako je Marko Jarić zaveo Adrijanu Limu? O njegovom potezu se priča i danas, manekenku je u sekundi osvojio

Shutterstock

 

Par je vezu započeo u junu 2006. godine, a venčali su se u februaru 2009. Prvu ćerku Valentinu dobili su u novembru 2009. godine, a manekenka je svojevremeno otkrila da je zadržala nevinost zbog braka sa Jarićem.

Par se razišao 2014. godine, a zvanično su se razveli 2016. godine. Od tada su Marka povezivali sa brojnim lepoticama, ali on nijednu vezu nije ozvaničio.

Košarkašu i danas mnogi zavide jer je uspeo da osvoji jednu od najlepših žena na svetu.

Naime, nije tajna da je Jarić  oduvek bio poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka. Ipak, dugo nije želeo da otkrije kako je oborio s nogu jednu od najlepših žena sveta.

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna, koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading