Ovo su DECA legendarnog Marka Nikolića: Sin živi u inostranstvu, a njegovu najmlađu ćerku znate iz popularnog šou-programa

Vesti 16.04.2023 15:30 0

Naš legendarni glumac Marko Nikolić ostaće upamćen po brojnim ulogama u našim kultnim ostvarenjima

Ovo su DECA legendarnog Marka Nikolića: Sin živi u inostranstvu, a njegovu najmlađu ćerku znate iz popularnog šou-programa

Alo

Mnogi ga najbolje pamte kao Gigu Moravca iz serije „Bolji život“, a gledali smo ga i u filmovima i serijama „Vuk Karadžić“, „Kordon“, „Šejtanov ratnik“, „Jagodići“, „Parada“, „Montevideo, Bog te video“, „Budva na pjenu od mora“, „Čizmaši“, „Pogrešan čovek“, „Urgentni centar“, „Žigostani u reketu“, „Otac“ i drugim.

Čuveni glumac ženio se tri puta i u svakom braku dobio je po jedno dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Javnosti je najpoznatija ćerka Mina koja je takođe glumica, a imali smo priliku da je gledamo i u prošlogodišnjem izdanju šou-programa „Survivor“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Pored nje, Giga ima i ćerku Senku i sina Nikolu.

„Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece“, rekao je Marko svojevremeno.

Sa ponosom je govorio o deci, te je otkrio da njegov sin živi u inostranstvu i bavi se nekretninama, te da od njega ima unuku Belindu.

„Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u ‘Rodi’ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću“, istakao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Izuzev Mine, drugu Nikolićevu decu nemamo priliku da viđamo u javnosti, a glumica je jednom prilikom podelila fotografiju na kojoj je sa bratom, te možemo da vidimo kako izgleda sin čuvenog Gige Moravca.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading