Dženifer Garnen ima OVO pravilo za svoju decu i svi misle da PRETERUJE: "Ne dozvoljavam TO za njihovo dobro"

Vesti 13.04.2023 09:52 0

Na ovaj način glumica smatra da štiti svoju decu

Dženifer Garnen ima OVO pravilo za svoju decu i svi misle da PRETERUJE: "Ne dozvoljavam TO za njihovo dobro"

Profimedia

U današnje vreme se sigurno svaki roditelj pita kako i na koji način je nabolje da odgajaju svoju decu. Sada kako je tehnološko doba uznapredovalo, društvene mreže i svakodnevna konekcija preko njih je sasvim normalna stvar za većinu. Ipak, Dženifer Garner je odlučila da njena deca neće imati društvene profile na mrežama. 

 

 

Poznata glumica je otkrila da je njihovoj deci dozvoljeno da koriste internet i gledaju sadržaj na Instagramu, ali im nije dozvoljeno da imaju profile.

- Pokažite mi članke koji dokazuju da su društveni mediji dobri za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati - rekla je glumica  ćerkama Vajolet En, Serafini Rouz i sinu Semjuelu. 

 

 

- Ja ne vidim ništa pozitivno za njih tamo. Mogu da pogedaj moj profil kada žele, možemo da gledamo zajedno, ali ja jednostavno ne vidim pozitivno -  rekla je glumica koja je nakon razvoda od Bena upoznala Džona Milera, koji je inače direktor velikog lanca restorana, a ima dvoje dece sa bivšom ženom. Oni su u turbulentnoj vezi, dok se oskarovac skrasio sa svojom bivšom ljubavi, Dženifer Lopez.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading