Adrijana Lima ODUŠEVILA novom objavom: Svi komentarišu da je bivša srpska snajka NAJLEPŠA ŽENA na svetu

Vesti 12.04.2023 17:30 0

Adrijana Lima pokazala je sinoć kako teku pripreme za novu kampanju "Viktorijas sikret", modne kuće sa kojom je godinama sarađivala, a nedavno joj se ponovo pridružila.

Adrijana Lima ODUŠEVILA novom objavom: Svi komentarišu da je bivša srpska snajka NAJLEPŠA ŽENA na svetu

Shutterstock

Slavna Brazilka Adrijana Lima najavila je da će danas početi da se prikazuje kampanja parfema "Heavenly Fragrance" pomenutog brenda.

Adrijana sa dugom raskošnom kosom i ful doterana izazvala je erupciju oduševljenja na Instagramu. Pratioci joj pišu da je najlepša žena na svetu, a među onima koji su joj udelili komplimente nalazi se i manekenka Điđi Hadid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Lima je uvek bila majstor transformacije, pravi je kamelon, kada je reč o izgledu i stilu što tim njenih saradnika ume da istakne. Ima i onih koji smatraju da ona na novim slikama ne liči na sebe, odnosno da se fotografije ne pokapaju sa njenim prepoznatljivim imidžom. 

Adrijana Lima predstavila se na promociji kampanje u fantastičnom belom odelu, ovaj odevni komad je mega popularan trend. Može se pronaći model koji se razlikuje od većine ponuđenog, poput ovog na manekenki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

A ako ste se pitali kako Limi polazi za rukom da se korak po korak vraća liniji koju je imala pre porođaja, odgovor je teretana. Čuvena Brazilka primećena je nedavno kako izlazi iz sale za vežbanje u Njujorku. Ona je veliki pobornik treninga. 

Adrijana Lima je 29. avgusta sa partnerom Andreom Lemerom dobila sina Sajana, iz braka sa Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu.

 

Komentari (0)
Loading