Ima 41 godinu i izgleda kao BOGINJA: Džesika Alba nikada nije išla "POD NOŽ", ovo je tajna njenog savršenog izgleda

Vesti 08.04.2023 09:30 0

Iako je ušla u petu decenije, a nije podlegla trendovima koji podrazumevaju odlazak "pod nož" , odnosno estetske korekcije, Džesika Alba i dalje izgleda kao devojčica

Ima 41 godinu i izgleda kao BOGINJA: Džesika Alba nikada nije išla "POD NOŽ", ovo je tajna njenog savršenog izgleda

Profimedia

Džesika Alba (41) više puta je pokazala zašto važi za jednu od najlepših prirodnih glumica na svetu. Trenutno uživa sa suprugom, filmskim producentom Kešom Vorenom (44) i njihovo troje dece na Havajima, a njena zapanjujuća figura na plaži ostavlja sve bez daha.

Fanovi su mogli da primete da, dok se družila sa ćerkama Honor (14) i Hejven (11) i sinom Hejsom (5), svaki njen mišić bio je izložen i blistala je u zelenom bikiniju.

Majka troje dece jedva da je skinula naočare za sunce, a mnogima su za oko zapele brojne narukvice na njenoj levoj ruci. Međutim, damama nije promaklo ni to da holivudska zvezda ima i malo celulita, što je normalno, iako se trudi da vodi izuzetno zdrav način života, što pokazuje da nije opterećena svojim izgledom, već da želi da izgleda najbolje što može bez plastične hirurgije.

 

Često se mogu čuti komentari da Džesika, koja se posvetila svojoj kompaniji The Honest Company sa proizvodima sa što manje hemikalija, ne stari i da su godine za nju samo broj. Ali, glumica ističe da ništa nije rezultat magije, već napornih treninga i uravnotežene ishrane. „Vežba je ono što me pokreće. Zahvaljujući vežbanju, moj mozak je produktivniji. Kako starim i nakon što sam postala majka, prioritet mi je da budem zdravija“, kaže Alba.


Kako održava vitko telo i prirodnu lepotu?

Vežba dva do četiri puta nedeljno

„Moram da se oznojim. Želim da treniram kao da sam upravo trčala maraton. Tako mi je potrebna vežba. Osećam se beskorisno ako se ne oznojim i iscrpim do krajnjih granica“, rekla je Džesika.

Pilates joj je omiljeni

„Zahvaljujući pilatesu, svaki mišić se ističe. Nikad nisam zamišljala da je pilates tako dobra vežba. Treniram sa prijateljima i jako je zabavno', rekla je Alba.


Glumica nije vegetarijanka, ali njena četiri obroka nedeljno se sastoje samo od biljne hrane

„Četiri dana u nedelji jedem samo biljnu hranu i ne pijem alkohol. Petak, subota i nedelja su dani kada jedem šta god želim - istakla je ona. Džesika je otkrila da se na njenom meniju nalaze i proteinski šejkovi, a za doručak najčešće jede avokado i poširana jaja, dok tokom dana gricka sveže povrće uz humus ili kokice sa himalajskom solju. Pokušajte da jedete samo hranu bogatu prirodnim šećerima, poput voća ili meda.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading