Nekada su spavali na ulici i jeli iz kontejnera: Danas su svetske zvezde i zrarađuju milione

Vesti 06.04.2023 13:30 0

Čini se da neki ljudi imaju sve: moć, slavu, uticaj i novac, dok mnogi o tome samo mogu da sanjaju. Međutim, mnogi poznati koji danas imaju sve nekad nisu imali ništa. Ovo su poznate ličnosti koje su nekad bile bez doma.

Nekada su spavali na ulici i jeli iz kontejnera: Danas su svetske zvezde i zrarađuju milione

Shutterstock

Hilari Svonk 

Kako je svojevremeno pisao magazine "Time" glumica je odrasla u kamp-prikolici, a potom se preselila sa majkom u Kaliforniju kako bi se okušala u glumi. Pre nego što je uspela u karijeri, provodila je noći u automobilu ili praznoj kući. Devojka od milion dolara iz Nebraske danas se može pohvaliti prihodom od 40 miliona dolara i luksuznom vilom u Holivudu, a pre tridesete godine je osvojila dva Oskara. 

Hale Beri

Kada je prvi put došla u Čikago kako bi postala glumica, Hale Beri je ostala bez prihoda, a majka joj je jasno poručila da joj neće slati novac. Kako je slavna glumica kasnije priznala, tokom tog razdoblja živela je u prihvatilištima za beskućnike. To je sve ojačalo slavnu glumicu, koja je jedina Afroamerikanka, dobitnica Oskara u istoriji. 

Stiv Džobs 

Iako je koosnivač jedne od najpoznatijih kompanija na svetu, Stiv Džobs živeo je u velikom siromaštvu. Upućeni tvrde da nije imao ni sobu u studentskom domu, već je spavao na podu sobe svog prijatelja, a hranio se tako što je skupljao boce Koka-Kole za koje je dobijao nešto novca. 

Danijel Krejg 

Glumac najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda zaradio je milione od ovog filma, međutim Krejg je priznao u intervjuu za jedan magazin kako je morao da radi neke prilično grozne stvari kako bi se prehranio, kao i da je dosta puta bio prinuđen da spava na klupi.

Džim Keri 

Danas jedan od najpoznatijih glumaca, Džim Keri bio je prisiljen da odustane od srednje škole, nakon čega je dugo vremena živeo u iznajmljenom kombiju koji su premeštali širom Kanade. Živeli su ii u šatoru u dvorištu njegove starije sestre. Upravo nakon tog teškog razdbolja, Keri je razvio svoj specifičan način humora, koji mu je doneo slavu i bogatstvo. 

Komentari (0)
Loading