Pre veze sa Pikeom Klara je obožavala Šakiru: Sada se pretvara u njenu kopiju, a poslednja fotografija je uplašila fanove

Vesti 05.04.2023 09:14 0

Strani mediji su i dalje opsednuti odnosnima između Šakire, Pikea i nnjegoe nove devojke, Klare Čije

Pre veze sa Pikeom Klara je obožavala Šakiru: Sada se pretvara u njenu kopiju, a poslednja fotografija je uplašila fanove

Profimedia

Sada se sve više preča o metamorfozi Klare Čije, čiji izgled sve više podseća na izgled slavne pevačice. Strani mediji su čak otišli toliko daleko da su izveštavali da se Pikeova nova devojka polako, ali sigurno pretvara u pop princezu Šakiru.

Osim što je posvetlila kosu, uradila je još neke stvari zbog kojih fanovi i mediji počinju da primećuju da Klara čini sve što može da oponaša globalnu superzvezdu.


Žerard i Šakira raskinuli su u junu prošle godine nakon 12-godišnje romanse, a Klara je bila Šakirina obožavateljka i pre nego što su ona i fudbaler započeli vezu.

Na prvim zajedničkim fotografijama, koje su isplivale Klara je imala smeđu zavezanu kosu i jedva da je bila našminkana. Nekoliko meseci kasnije, Đerar i ona su zajedno su prisustvovali jednom venčanju i Klarina kosa je bila posvetljenja u sličnu nijansu kao Šakirina.


Iako je njen izgled ranije bio prilično skroman, čini se da njene najnovije slike na društvenim mrežama pokazuju da sada ima neku vrstu glem tima koji sa njom radi na njenom izgledu.

Njena kosa je sada besprekorna i njena šminka je "spremna za crveni tepih", pišu strani mediji, a kad vidite najnovije fotografije nemoguće je da ne primetite sličnost između ove dve žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarachia (@___clarachia)

 

Jedan snimak Klare nedavno je postao viralan. Na tom snimku se vidi kako Klara viče na novinara Džerarda Romera. Dok Džerard nešto objašnjava pred kamerama tokom jednog intervjua, Klara upada i povišenom tonom pokazuje da je zbog nečega ljuta na njega.


- Nisi mi odgovorio na poruku na "WhatsApp"-u - vikala je Klara.

Šakira je takođe pokazala svoju vatrenu stranu kada je postavila vešticu na balkon svog stana u Barseloni, da se suoči sa domom svoje svekrve, koja živi u susedstvu.

Klara je obožavala Šakiru i pre nego što je stupila u vezu sa Pikeom. A i poznato je da su se Šakira i Klara Čija poznavale i ranije, dok je Kolumbijka još bila sa fudbalerom.
 

Jednom prlikom kad su se srele u Pikeovoj firmi u kojoj je Klara radila, Čija je zamolila Šakiru da se slikaju rekavši joj da je njen veliki fan i da oseća duboko divljenje prema njoj. Inače, prema pisanju medija u tom trentku su se već pojavile varnice između Pikea i Čije.

Fotografije Klare Čije i Pikea možete pogledati u našoj GALERIJI.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading