Evo koliko košta da dobijete ZVEZDU na HOLIVUDSKOJ stazi slavnih: Ovo je cifra koju plaćaju poznati

Vesti 27.03.2023 14:01 0

Evo koliko košta da vaše ime bude pored najpoznatijih ličnosti

Evo koliko košta da dobijete ZVEZDU na HOLIVUDSKOJ stazi slavnih: Ovo je cifra koju plaćaju poznati

Shutterstock

Jedno od najposećenijih mesta u Sjedinjenim Državama je Kalifornija.

Staza slavnih je i simbol uspeha poznatih ličnosti, koje traže da im se dodeli jedna od ovih zvezda.

Holivud je već prepoznao zvezde poput Merilin Monro, Stivena Spilberga i Kobija Brajanta, između ostalih, ali ono što mnogi ne znaju je da Staza slavnih svake godine dobije više od 200 prijava na koje se slavne ličnosti iz celog sveta prijavljuju da se njihovo ime pojavi na pločniku legendarne ulice.

Koliko košta imati zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih?

Nakon što su napravili listu poznatih ličnosti koje ispunjavaju sve uslove za zvezdu na Bulevaru slavnih, kao što je da su se bavili estradom više od pet godina i osvojili jednu od najvažnijih nagrada u svojoj industriji, oni koji su dobili nagradu većina glasova javnosti prelazi u sledeću fazu.

Ovde, komisija od pet stručnjaka konačno bira poznate ličnosti koje će utisnuti svoja imena na holivudsko tlo. Pored toga, nominovani moraju da napišu pismo kojim prihvataju priznanje i nagradu.

Ali tu se ne završava, jer kada umetnik veličine Majkla Džeksona dobije ovu nagradu, mora da plati za održavanje zvezde, cifra koju samo najbogatiji mogu da priušte.

Kako otkriva veb-sajt Valk of Fame, poznate ličnosti koje dobiju zvezdu moraju da plate 50.000 dolara, a u tu cenu je uračunato i izrada zvezde sa imenom, ali i održavanje iste u budućnosti.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading