"Imao sam sreću": Gibonni progovorio o SUPRUZI koju retko spominje i skoro je nikada ne viđamo (FOTO)

Vesti 22.03.2023 20:30 0

Zlatan Stipišić Gibonni progovorio o supruzi Sanji

"Imao sam sreću": Gibonni progovorio o SUPRUZI koju retko spominje i skoro je nikada ne viđamo (FOTO)

Alo/Photomaster

Zlatan Stipišić Gibonni dugo godina je jedna od najpoznatijih 'faca' s estrade i malo je onih koji ga ne bi prepoznali sve i da ne vole njegovu muziku, ali njegova supruga Sanja je druga priča.

Iako je preko 20 godina u braku s jednim od najpopularnijih pevača u regiji, Sanja se drži podalje od reflektora , a u javnosti je viđamo veoma retko pa mnogi varovatno ne znaju ni kako ona izgleda.

Sanju Gibonni poznaje od svoje desete godine, kad su bili komšije u Splitu, a venčali su se devedesetih. Koliko je škrt na detaljima svog privatnog života najbolje pokazuje činjenica da ni u vlastitoj biografiji pod nazivom 'Tajna veština' o njihovom venčanju nije otkrio ništa osim da je bilo 'skromno i diskretno'.

Jedan od retkih intervjua u kojem je spomenuo suprugu je za emisiju ‘Vidljivi tragovi’ u kojoj je govorio o početku karijere, pesmama, ali privatnom životu.

- Sanja je rock 'n' roll, žena prava. Imao sam sreću. Od četvrtog osnovne ja nju držim na oku, i ona mene. Skoro kao na selu. Iako u gradu, ulaz do ulaza. Imao sam život bez nje, ona bez mene. Kad smo se našli. Već smo sve znali - rekao je pevač.

Podsećamo, Zlatan Stipišić Gibonni sa Sanjom ime troje dece, poćerku Tanju koja je rođena 1988., sinove Randa, rođenog 1998. i Lorenza koji je na svet došao 2005. godine. Većina je čula samo za Randa jer je on tatinim stopama najviše krenuo, a i o njemu se mnogo pisalo dok je bio u vezi s mladom pevačicom Antonijom Dorom Pleško.

O porodici takođe retko govori, a jednom prilikom je ipak otkrio kako odgaja svoju decu.

- Najveći fakultet koji možeš završiti u životu, bolje rečeno fakultet, jeste da izvedeš decu na pravi put. Lakše bi bilo peške otići u Kinu do Pekinga i nazad nego da usadiš neke vrednosti nekome ko je u pubertetu! Trudim se i dajem sve od sebe na tom polju, jako sam zadovoljan njima, mislim da su ispali dobri ljudi, a to mi je najvažnije - rekao je ranije Gibonni za Azra.ba

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading