Ćerka tragično preminulog GLUMCA zabrinula fanove: Ponovo izgleda ISPIJENO, a pre samo dve godine je pobedila opaku bolest

Vesti 21.03.2023 19:53 0

Ćerka Pola Vokera iznenadila je i zabrinula svoje pratioce

Ćerka tragično preminulog GLUMCA zabrinula fanove: Ponovo izgleda ISPIJENO, a pre samo dve godine je pobedila opaku bolest

Profimedia

Iako je prošlo 10 godina od tragične smrti glumca Pola Vokera, svet i dalje ga i dalje veoma dobro pamti i istovremeno sa tugom se seća njegovog tužnog kraja.

Podsetimo, Pol je sa samo 40 godina izgubio život u saobraćajnoj nesreći nakon što se svojim poršeom zabio u stub na ulici i zapalio se. Pol je bio zarobljen u sedištu, navodno prikovan sigurnosnim pojasom.


Neprežaljena zvezda hita 'Fast and furious' ostavila je iza sebe svoju tada petnaestogodišnju ćerku Medou Rejn Voker, koja je sve ove godine čuvala sećanje na njega, zajedno sa poznatom glumačkom ekipom.

Medou, koja danas ima 24 godine, poznata je u svetskim medijima zbog priča vezanih za njenog oca, ali je ovoga puta i sama privukla pažnju i izazvala zabrinutost svojih pratilaca. Naime, objavila je seriju fotografija sa odmora, a nikome nije promakao njen izuzetno mršav i pripit izgled.

Fanovi su veoma brzo počeli da komentarišu njene objave, a mnogi su joj rekli da su zabrinuti i da veruju da ima poremežaj u ishrani.

Medou je, inače, model, a nedavno je otkriveno da će se i ona okušati u glumi, na tragu svog pokojnog oca, i trebalo bi da se pojavi u najnovijem delu filma  'Fast and furious' .


Inače, Medou je u novembru 2021. otkrila da se bori sa teškom bolešću.

„Na današnji dan pre dve godine. prešla sam dug put. Zbogom tumoru. Blagoslovena sam i zahvalna“, napisala je manekenka uz fotografiju iz operacione sale.
Komentari (0)
Loading