Način ishrane Gvinet Paltrou šokirao fanove: "To nije zdravo, to je izgladnjivanje"

Vesti 17.03.2023 16:53 0

Gvinet Paltrou je otkrila svoj plan ishrane i izazvala oštru reakciju svojih obožavalaca koji su joj rekli da gladuje.

Gvinet Paltrou

Shutterstock

Glumica je gostovala u podkastu Vila Kola i pričala o raznim temama, ali je najviše reakcija izazvala njena ishrana. Naime, ona je otkrila da je godinama jela samo supu od kostiju i povrća Tokom intervjua, voditeljka je pitala kako izgleda njena vellness rutina. Njen veoma kratak odgovor od 40 sekundi iznenadio je mnoge i proširio se društvenim mrežama. „Večeramo rano. Postim povremeno. Obično jedem nešto oko 12, a ujutru konzumiram samo stvari koje ne podižu šećer u krvi, pa samo pijem kafu. Ali zaista volim supu za ručak. Većinu dana ručam supu od kostiju.Onda se krećem bar sat vremena, šetam, radim pilates ili vežbam na trenažeru. Onda uradim suvo četkanje i odem u infracrvenu saunu na 30 minuta.

- Za večeru jedem prema na Paleo dijeti - dakle puno povrća. Zaista mi je važno da podržim svoju detoksikaciju-  rekla je ona.

Njen odgovor je postao viralan, a mnogi su se pitali od čega se detoksira. "Od čega je detoksikacija?", "To nije velnes. To je gladovanje", "Ovo mi zvuči suprotno od zdravog života", "Zvuči kao priprema za kolonoskopiju", neki su od komentara.

Komentari (0)
Loading