Pre šest meseci se raspadala od droge i alkohola: Kara Delavinj danas blista, definitivno dobija Oskara za životnu pobedu godine

Jelena Vukelić Vesti 05.09.2023 10:47 0

Dugogodišnji obožavaoci Kare Delevinj bili su uznemireni kada su krajem prošle godine po mrežama kružile fotografije i video snimci manekenke koja izgleda jezivo na aerodromu

Pre šest meseci se raspadala od droge i alkohola: Kara Delavinj danas blista, definitivno dobija Oskara za životnu pobedu godine

Profimedia

Ubrzo nakon toga, pojavili su se izveštaji u kojima se spekuliše o zvezdinoj borbi protiv zavisnosti, a objavljene su i fotografije njenih bliskih prijatelja kako napuštaju njen dom izgledajući zabrinuto. Sada, mesecima na svom putu otrežnjenja, lepa manekenka govori o tom mračnom periodu u svom životu i kako ju je padanje na dno promenilo na bolje.

„Da nastavim da idem putem kojim sam išla, ili bih završila mrtva ili, kao, uradila nešto stvarno, stvarno glupo“, rekla je Delevinj u izdanju "Vogue".

 

 


Prisećajući se šokantnih fotografija na kojima je snimljena ispred aerodroma u Los Anđelesu u septembru 2022. nakon što se vratila iz Berning Mena, rekla je: „Nisam spavala. Nisam bila dobro. Srceparajuće je jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom mometu bilo je kao, u redu, ne izgledam dobro."

 

 

Dodala je: „Znate, ponekad vam je potrebna provera stvarnosti, tako da su na neki način te slike bile nešto na čemu možete biti zahvalni.

Postojale su i njene fotografije kako se vozi u crnom terencu sa nogama koje vise kroz prozor i video snimci na kojima izgleda nervozno i u modricama dok je razgovarala telefonom, kao i kako umalo pada dok se tetura po trotoaru.

 

 


„Popela bih se na bilo šta i skočila sa stvari...bilo je divlje“, rekla je, objašnjavajući modrice.

 

 

Ova 30-godišnjakinja je rekla da je tog meseca doživela prekretnicu i da je na kraju došla do svojih dobrih prijatelja i prijavila se na rehabilitaciju zbog zloupotrebe supstanci.

"Od septembra mi je bila potrebna samo podrška. Trebalo je da počnem da se javljam. I moji stari prijatelji koje poznajem od svoje trinaeste godine, svi su došli i počeli smo da plačemo", rekla je Delevinj za magazin. „Pogledali su me i rekli: "Zaslužuješ priliku da se raduješ."

Posvetila se programu od 12 koraka i od tada je ostala trezna. Za svoj 30. rođendan u avgustu, priredila je veliku žurku na Ibici - „sahranu za moj prethodni život, zbogom toj eri“. Dodala je: "Htela sam da se zabavljam koliko sam mogla jer je ovo bio kraj."

Pre šest meseci se raspadala od droge i alkohola: Kara Delavinj danas blista, definitivno dobija Oskara za životnu pobedu godine

Profimedia

 

 

Sinoć je Kara bila apsolutna zvezda na dodeli Oskara. Nekoliko dana nakon što je Vogue otkrila o sve o rehabilitaciji, Kara je blistala u haljini "Elie Saab Haute Couture" dostojnoj starog Holivuda, prekrivenoj velikom mašnom i naglašenoj Bulgari draguljima i što se nas tiče ona dobija Oskara za najveću životnu pobedu ove godine!

 

 

Komentari (0)
Loading