Devojčica ili dečak? Ana Ivanović otkrila pol bebe, srpski zet je presrećan

O.J. Vesti 01.03.2023 14:27 0

Konačno je otkriveno kog je pola treće dete naše proslavljene teniserke i nemačkog fudbalera.

Devojčica ili dečak? Ana Ivanović otkrila pol bebe, srpski zet je presrećan

Printscreen

Ljudi su sa oduševljenjem dočekali vest da Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger čekaju treće dete. Nekadašnja teniserka je izuzetno omiljena u Srbiji, a nemački "zet" je pobrao silne simpatije, jer se čini da svoju suprugu drži kao malo vode na dlanu. 

I naši i inostrani mediji se utrkuju da pogode ili otkriju kog je pola beba, pa je tako nedavno u Minhenu konstatovano da bi bilo lepo da Ana sad dobije devojčicu. Naša lepa teniserka je vrlo angažovana u promociji svog brenda i nedavno je izjavila da bi joj devojčica donela "veliku promenu u životu, jer je navikla na energiju koju imaju dečaci."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

I u Srbiji se odavno naslućuje kako stiže ćerkica! U komentarima na društvenim mrežama se konstatuje da je Anino lice punije nego u prve dve trudnoće. Tada su čak optuživali teniserku da se odlučila za surogat trudnoću, a sad kažu kako usko lice ostaje kad mame nose mušku decu. 

 

 

Budući da se Bastijanova supruga zaokruglila u obrazima, mnogi veruju da će roditi ćerku. Međutim nade je raspršila najnovija vest. 

"Na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to", saznao je Kurir iz pouzdanih izvora. "Sve protiče u najboljem redu, a roditelji su srećni i zadovoljni", objavljeno je. Za sad od Anine "promene energije" nema ništa, a tata Bastijan je sigurno srećan zbog sina koji je na putu. Mi svakako Ani čestitamo i želimo da što lepše provede trudničke dane.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading