Ko je PRELEPA Tara? Sa naših je prostora, a proslavila se kao GLUMICA u EGIPTU

Vesti 26.02.2023 21:30 0

Majka popularne glupice Tare Emad je rođena u Crnoj Gori, te zbog toga ona često tamo boravi

Ko je PRELEPA Tara? Sa naših je prostora, a proslavila se kao GLUMICA u EGIPTU

Printscreen/Instagram

Majka Ljubinka rođena i odrasla u Danilovgradu.

"Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cela moja porodica sa mamine strane živi ovde", izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Kada je imala samo četiri godine majka je dovela prvi put u svoje rodno mesto.

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gde živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gde je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu.

Iako mlada, Tara iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspehe koje je ostvarila u modi i glumi. Oni počinju dok je bila veoma mlada.

Tako je 2010. pobedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najlepšu tinejdžerku sveta. Tada je izabrana za prvu pratilju.

Glumila je u dvadesetak filmova i serija. Crnu Goru naziva drugom domovinom i ne propušta priliku da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže njene lepote.

Taru krase duga i negovana kosa i savršen ten, a kada je za medije govorila o svojim bjuti tajnama, spomenula je i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda: „Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice“, rekla je jednom prilikom za egipatske medije, a prenosi zadovoljna.nova.rs.

Komentari (0)
Loading