Sve žene su želele da izgledaju baš kao ona: Glumica anđeoskog lica danas je neprepoznatljiva, mnogi tvrde da se potpuno unakazila

Vesti 18.02.2023 10:07 0

Holivudska glumica Deniz Ričards bila je simbol anđeoske lepote, a danas se spekuliše da se upropastila odlascima pod nož

Sve žene su želele da izgledaju baš kao ona: Glumica anđeoskog lica danas je neprepoznatljiva, mnogi tvrde da se potpuno unakazila

Profimedia

Njena prirodna lepota svima je oduzimala dah, a istoj nije mogao da odoli ni nevaljali dečko industrije - Čarli Šin.

Karijeru je započela kao model, a krajem 90-ih probila se u svet glume, posebno zahvaljujući ulogama u filmovima 'Džejms Bond: Svet nije dovoljan' i 'Divlje stvari'.

 

 


Ipak, postala je još poznatija kada je Čarliju rekla sudbonosno da. Čarli i Deniz su bili u braku od 2002. do 2006. godine, za to vreme su dobili dve ćerke, Sami i Lolu, a njihov razvod je bio toliko bolan da je Ričards u jednom trenutku podnela zahtev za zabranu prilaska Šinu, tvrdeći da joj je pretio da će je ubiti.

 

 

Bivšeg muža je nazvala i pedofilom dok ju je on „počastio“ rečima „prazna i netalentovana svinja“, a ružnih izraza nije poštedeo ni njenu majku. Glumica je rekla i da ju je zvezda 'Dva i po muškarca' stalno varala sa drugim ženama i da je bio zavisan od alkohola i kockanja. Osim toga, vređali su jedni druge da su užasni roditelji i borili se na sudu za starateljstvo nad ćerkama.

Međutim, svet je i dalje obožavao zbog njene vanserijske, anđeoske lepote koja ju je krasila. Navodno, čak su i žene donosile njene fotografije u ordinacije plastičnih hirurga kako bi što više ličile na nju. Međutim, ni sama Deniz nije mogla da kaže 'ne' nožu, iako joj je to bilo potpuno nepotrebno.

 

 

Danas ima 52 godine, a lice je unakazila korekcijama. Na paparaco fotografijama izgleda toliko izobličeno da bi je malo ko prepoznao, a sve što ju je činilo posebnom i drugačijom – nestalo je.

Zanimljivo je da i pored vidnih promena Deniz insistira da nije imala mnogo estetskih korekcija. „Samo sam povećala grudi i veoma sam otvorena i iskrena po pitanju toga. Imam isti nos, iste usne. Ne koristim botoks ili filere", rekla je u intervjuu za DailyTelegraph 2019.

Godinu dana kasnije priznala je da je probala botoks, ali je istovremeno tvrdila da to nije za nju. „Ne sviđa mi se kako sam se osećao nakon toga, ali sam definitivno izgledala odmornije. Ali kasnije sam se osećala kao da mi je neko gurnuo čelo nadole", rekla je tada za US Weekly.

Sve žene su želele da izgledaju baš kao ona: Glumica anđeoskog lica danas je neprepoznatljiva, mnogi tvrde da se potpuno unakazila

Profimedia

 

Pre nekoliko dana paparaci su je fotografisali na večeri sa suprugom Aronom Fajpersom, a svet je ponovo bio šokiran pošto je jedna od najlepših žena potpuno izmenila izgled.
 

Komentari (0)
Loading