13:20 Poznati „Deca su me maltretirala, jer ličim na tatu“: Roditelji su joj poznati glumci, njenog oca cela Srbija obožava, a ona je patila zbog toga
16:50 Poznati "Rekli su mi da, ako progovorim, idem na crnu listu": Glumica o agoniji kroz koju je godinama prolazila
16:27 Poznati Podržava ćerku da se snima gola, a sad joj se i sama pridružila: Ovakvom ponašanju jedne majke niko ne može da se načudi
11:07 Poznati ,,Na početku smo mislili...": Glumica progovorila o odgoju deteta sa posebnim potrebama, a evo šta kažu ćerke Čarlija Šina
21:15 Poznati Jedna scena je promenila sve: Deca Deniz Ričards imaju kul mamu, i to zahvaljujući seriji koju voli cela Srbija!
21:40 Poznati "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara": Slavna glumica Deniz Ričards je bleda senka nekadašnje lepotice
19:00 Lepota i Moda Smela i energična narandžasta boja će obeležiti ovo leto: Alesandra Ambrozio i Deniz Ričards je obožavaju, kojoj bolje stoji?
15:39 Poznati Deniz Ričards zablistala kao u stara dobra vremena: Iako je izgledala poput dive, fanovi su shvatili da je opet potražila pomoć plastičara
08:24 Poznati "Na ličnoj karti je ne prepoznaju": Svi pričaju o LICU popularne glumice, UNIŠTILA je lepotu preteranim operacijama
10:07 Poznati Sve žene su želele da izgledaju baš kao ona: Glumica anđeoskog lica danas je neprepoznatljiva, mnogi tvrde da se potpuno unakazila
17:57 Dom i saveti Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Au, blago se Bikovima, procvetaće na emotivnom planu, dok Škorpije duboko preispituju sve odluke u životu
16:56 Porodica U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!
16:25 Zdravlje Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo
15:54 Dom i saveti Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!
15:23 Lepota i Moda Letnje haljine koje Srpkinje obožavaju: Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike