Najbolji frajer na svetu konačno ima devojku: Ova žena je smuvala italijanskog Apolona

Jelena Vukelić Vesti 21.11.2023 08:39 0

Mikele Morone je konačno pokazao novu devojku, nakon što je godinama bio sing

Najbolji frajer na svetu konačno ima devojku: Ova žena je smuvala italijanskog Apolona

Printscreen/Instagram

O njegovom ljubavnom životu dugo se pričalo, spekulisalo... a povezivali su ga i sa raznim slavnim lepoticama,uključujući i Kloi Kardašijan, govorilo se čak i da je gej, da bi se sada ispostavilo da je njegovo srce ukrala 12 godina mlađa "devojčica" Moara Sorio i to još krajem prošle godine.

 

Dvadesetogodišnjakinja je na svom Instagramu i TikToku objavila nekoliko snimaka sa italijanskim Apolonom, a reakcije su podeljene. Iako razlika od 12 godina nije ništa preterano, mnogima se ne dopada činjenica da je ona samo "dete" koje je tek napunilo 20 godina, dok je on već zreo muškarac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡ (@moarasorio)

 

Ruku na srce, retko koja bi odolela glumcu koji se toliko puta našao na listi najboljih frajera, međutim, ovog puta, mnogi su mu sa razlogom zamerili što "zavodi decu koja su tek izašla iz pelena", kako je glasio jedan od mnogobrojnih komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡ (@moarasorio)

 

 

Inače, o Moari se ne zna mnogo, osim da je iz Ciriha, i da radi kao finansijski savetnik, a pre nego što je otkrila da je u vezi sa Moroneom, na Instagramu je imala svega oko 1.000 pratilaca.

 

 

Sada je ta cifra dosegla 100.000 te je više nego jasno da će zahvaljujući odnosu profitirati, jer joj se, kako pišu strani mediji, već javljaju sponzori za reklamiranje.

Komentari (0)
Loading